main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


MULTIVITAMINEN SENIOREN

Davitamon Vitamine D 50plus Tabletten

1 4 4 4
|
Davitamon Vitamine D 50plus Tabletten
Kies je Inhoud
250tabl
2x250tab
250tabl
€ 8,39
Sorry, tijdelijk uitverkocht


Productomschrijving

Davitamon Vitamine D 50plus Tabletten

Voor het behoud van sterke botten en tanden, speciaal voor de 50-plusser

Davitamon Vitamine D50+ is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor volwassenen vanaf 50 jaar om in de verhoogde behoefte aan vitamine D te voorzien. Vitamine D speelt een essentiële rol bij verschillende lichaamsfuncties. Zo draagt vitamine D bij aan de opname van calcium en fosfor uit de voeding en speelt zo een belangrijke rol bij het behoud van sterke botten en tanden. Ook ondersteunt vitamine D een goede werking van de spieren.

Voor behoud van sterke botten, Ondersteunt een goede werking van de spieren

4-8 tabletjes per dag gedurende het gehele jaar innemen. De tabletjes zijn gemakkelijk te kauwen en zonder water in te nemen. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Afmetingen

Hoogte: 7.5 cm
Breedte: 3.9 cm
Diepte: 3.9 cm

Lees meer
Davitamon Vitamine D 50plus Tabletten
Davitamon Vitamine D 50plus Tabletten
€ 8,39