Davitamon Junior 3+ Kauwvitamines Omega 3 en Visolie Voor Kinderen

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

Voor kinderen in de groei is het belangrijk om naast voldoende vitamines en mineralen ook voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen. Een voedingssupplement met omega-3 vetzuur DHA kan hierbij helpen. Davitamon Junior 3+ Omega-3 Visolie is een combinatie van vitamines, mineralen en zuivere visolie met omega-3 vetzuren. Deze samenstelling is o.a. goed voor de weerstand1, het geheugen4 en draagt bij aan het concentratie- en leervermogen4.

Bouwsteen voor de hersenen (DHA), Goed voor de weerstand en het gezichtsvermogen, Geheugen en concentratievermogen, Draagt bij aan het leervermogen, Sterke tanden en voor groei en ontwikkeling van de botten

2 kauwcapsules per dag, innemen tijdens of na de maaltijd, bij voorkeur niet op een lege maag. Innemen kan op de volgende manieren: geheel stuk kauwen en doorslikken of stukkauwen en het lege 'hulsje' weggooien. Afgestemd op de behoeften van kinderen van 3 tot 12 jaar. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

1) Vitamine C 2) Vitamine D 3) Omega-3 vetzuur DHA (dagelijkse inname van 250 mg DHA) Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.