Davitamon Junior Kauwtabletten Framboos 3plus Voordeelverpakking

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

- Multivitamines met mineralen voor kinderen vanaf 3 jaar
- Voor een goede weerstand
- Groei en ontwikkeling van botten
- Voor ontwikkeling van sterke tanden
Meer info:
Omdat groeien niet vanzelf gaat, is het belangrijk dat kinderen voldoende vitamines en mineralen binnen krijgen. Een voedingssupplement kan hierbij helpen. De uitgebalanceerde formule van Davitamon Junior 3+ KauwVitamines is afgestemd op de specifieke behoeften van kinderen vanaf 3 jaar. Met Davitamon Junior 3+ KauwVitamines geef je dan ook je kind een goede aanvulling op de voeding. Verkrijgbaar in de lekkere vruchtensmaken banaan, framboos en multifruit.
Aanbevolen gebruik per dag
1-2 kauwtabletten per dag
Innemen tijdens of na de maaltijd,bij voorkeur niet op een lege maag
Afgestemd op de behoeften van kinderen vanaf 3 jaar
Kan in combinatie met Davitamon Vitamine D gebruikt worden
Davitamon wil iedereen die zijn best doet om gezond te leven hier graag een handje bij helpen. Op iedere leeftijd, in alle levensfases. Dat doet Davitamon al sinds 1928. Wanneer je jong bent, heb je een andere vitamine- en mineralenbehoefte dan wanneer je ouder bent. Daarom zijn de vitamine producten van Davitamon een passende aanvulling op de dagelijkse voeding, voor iedereen die wel wat extra's kan gebruiken.