main menu-icon
VITAMINEN
Filter op
Sorteer op
A.Vogel Passiflora Rustgevend Sterk Tabletten
A.Vogel Passiflora Rustgevend Sterk Tabletten
30tabl
Helpt lichaam en geest snel tot rust te komen1*Gevoelens van stress? Drukke, spannende tijden? Een (rij)examen voor de boeg? Passiflora Rustgevend1* Sterk** helpt lichaam en geest snel tot rust te komen1*. Maar je blijft wel fris en alert.- Helpt snel in periodes van stress1*    - Brengt lichaam en geest tot rust1*    - Met valeriaanVoedingssupplement - kruidenpreparaat. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. 1Passiebloem. *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating. **Passiflora Rustgevend Sterk is gebaseerd op 3324 mg Passiflora-extract ten opzichte van 2400 mg in de basisformule.GebruikZit je in een periode van stress en spanning? Neem dan 2 keer per dag 1 tablet met wat water in. Heb je een spannend moment voor de boeg? Een (rij)examen, een tandartsbezoek of een presentatie bijvoorbeeld? Neem dan een uur voor aanvang 1 tablet met wat water in en een half uur voor aanvang nog eentje.Kinderen tussen de 6 en de 12 adviseren we maximaal 1 tablet per dag. Voor jongere kinderen raden we de gewone Passiflora Rustgevend1* tabletten aan.Overmatig gebruik van Passiflora Rustgevend1* Sterk** kan een laxerend effect hebben.Ingredienten- plantenextracten: passiebloem (Passiflora incarnata) 9,8%, citroenmelisse (Melissa officinalis), valeriaan (Valeriana officinalis);- vulstof (mannitol, cellulose);- verstevigingsmiddel (vernet cellulosegom, Arabische gom);- glansmiddel (magnesiumstearaat).Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 4144 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.
€ 9,38
Vanaf 4 € 9,- p/s
+
Sleepzz Slaapfit Tabletten *Bestekoop
 21%
korting
Sleepzz Slaapfit Tabletten *Bestekoop
30tabl
Sleepzz Slaapfit draagt bij aan een gezonde slaap en helpt gebrek aan energie te verminderen gedurende de nacht. Om lekker fit en uitgerust wakker te worden. Geeft geen gewenning en kan langdurig gebruikt worden.    Sleepzz Slaapfit met een unieke dubbele werking bestaande uit twee fasen in één tablet. Fase 1: De quick-release laag met melatonine en slaapmutsje komt meteen vrij. Slaapmutsje draagt bij aan een gezonde slaap. Fase 2: De slow-release laag komt gedurende de nacht vrij en bevat Vitamine B-complex, vitamine C, ijzer en passiflora voor een fitheid boost. Dit herstelt het lichaam gedurende de nacht. Gebruik Sleepzz Slaapfit bij moeite om in slaap te vallen en bij moe wakker worden. Voordelen van Sleepzz Slaapfit: • Draagt bij aan een gezonde slaap • Helpt het gebrek aan energie te verminderen gedurende de nacht • Unieke 2-fasen werking in een tablet • Geeft geen gewenning, is veilig zolang je de gebruiksaanwijzing volgt • Bevat geen lactose,  geur- en smaakstoffen • Geschikt voor vegetariërs De unieke formule is opgebouwd uit slaapmutsje, passiflora, melatonine, verschillende B vitamines, ijzer en vitamine CDosering1 uur voor het slapen gaan één tablet met water innemen. Houd bij voorkeur een vast tijdstip aan. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Eén tablet bevat 0,29 Melatonine, 250 mg Slaapmutsje, Vitamine B2 (2,1 mg), B6 (2,1 mg) en B12 (3,75 mcg), 40 mg Vitamine C, IJzer & 100 mg Passiflora. Dit product is een voedingssupplement op basis van planten, vitaminen, mineralen en melatonine. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een gezond leven. Gebruik wordt afgeraden bij kinderen tot 18 jaar, auto-immuunziekten, zwangere vrouwen en bij borstvoeding.
€ 13,99
€ 10,96
Vanaf 4 € 10,41 p/s
+
Sambrosa Slaapdrank Naturel
Sambrosa Slaapdrank Naturel
200ml
Een 100% natuurlijke slaapdrank welke de slaap ondersteunt door een combinatie van 7 rustgevende kruiden met vitamines. Sambrosa Natural Slaapdrank is geschikt in geval van mentale onrust en spanning. Door de natuurlijke basis heeft dit middel geen verslavende werking en kunt u het gebruiken wanneer u er behoefte aan heeft.- Bevordert een natuurlijke nachtrust- In tijden van spanning en geestelijke druk / overbelasting- Ondersteunt mentale krachtDe Sambrosa Natural Slaapdrank is 100% natuurlijk slaapmiddel welke een gezonde slaap bevordert. In tijden van onrust of als u last heeft van lichte slaapproblemen kan de Sambrosa Natural Slaapdrank uitkomst bieden. Dit slaapmiddel combineert vitamine B1, B3, B6 en C met een kruidenmengsel van Haver, Slaapmutsje, Passiebloem, Meidoorn, Maretak, Hop en Paardekastanje. Dit zijn allen rustgevende kruiden die de eventuele oorzaken van uw slaapprobleem kunnen aanpakken. Zo kan de Passiebloem rustgevend werken op het zenuwstelsel en werkt de Paardekastanje tegen malende gedachten. Een uniek middel met een uniek resultaat!De Sambrosa Natural Slaapdrank bevat 3% alcohol. Toepassing- Slaapopwekkend en rustgevend- Bevordert een natuurlijke nachtrust- In tijden van spanning en geestelijke druk / overbelasting- Ondersteunt mentale krachtDoseringGebruik bijgesloten maatlepel.Voor een optimaal resultaat raden wij u aan Sambrosa Natural Slaapdrank 2 tot 4 uur voor het slapengaan in te nemen. Volwassenen: 1 dosering van 5 ml tot een maximum van 10 ml per nacht innemen.Kinderen vanaf 6 jaar: 1 dosering van 2,5 ml tot een maximum van 5 ml per nacht innemen.Kinderen vanaf 2 jaar tot 6 jaar: 1 dosering van 2,5 ml per nacht innemen.Samenstelling (per dosering van 5 ml)Honing, Water, Vitamine B1 (0,5 mg), B3 (8 mg), B6 (0,7 mg) en C (7,5 mg), Kruidenmengsel van: Haver (Avena sativa), Slaapmutsje (Eschscholtzia californica), Passiebloem (Passiflora) Meidoorn (Crataegus Oxyacantha), Maretak (Viscum Album) en Hop (Humulus lupulus), Quell stadon, Bach remedie, Vanille, Glycerine en Sirupus Simplex, Alcohol (3%).Bevat alcohol: 3 vol% en suiker.Kan sporen van gluten bevatten.Geschikt voor vegetariers.Lees hieronder meer over de kruiden die wij gebruiken in de Sambrosa Natural. WaarschuwingDiabetici dienen er rekening mee te houden dat Sambrosa Natural Slaapdrank honing en suiker bevat. Vanwege de honing niet geschikt voor kinderen onder de 2 jaar. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden vanwege de kruiden. Dit product bevat gluten. Sambrosa Natural Slaapdrank is een kruidenpreparaat: het kan niet dienen als vervanging voor een gevarieerde voeding.
€ 23,68
Vanaf 3 € 21,79 p/s
+