main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VITAMINE B SPIJSVERTERING

Springfield Menacalcin Vitamine K2

|
Springfield Menacalcin Vitamine K2
60 Tabl
€ 24,53
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Springfield Menacalcin Vitamine K2

Gun jezelf die ondersteuning en kies voor iets extra's.

Gepatenteerd mineralencomplex met calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat en kaliumbicarbonaat (Cal-100) aangevuld met de vitamines K2 en D3.

Ingrediƫnten
Calciumcarbonaat 500 mg (elementair calcium 200 mg), magnesiumcarbonaat 156 mg (elementair magnesium 45 mg), vitamine K2 menaquinone-7 90 mcg, vitamine D3 cholecalciferol 5 mcg, bicarbonaat 170 mg (natrium- en kaliumbicarbonaat), microkristallijne cellulose, gezuiverd water, PVP kollidon 90, magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose (HPMC).

Afmetingen

Hoogte: 7 cm
Breedte: 4.5 cm
Diepte: 4.5 cm

Lees meer
Springfield Menacalcin Vitamine K2
Springfield Menacalcin Vitamine K2
€ 24,53