VITAMINE C WEERSTAND

CellCare Vitamin C En MSM

|
CellCare Vitamin C En MSM
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Inhoud
90vc
€ 26,59
1 x 90vc
1 x 26,59
€ 26,59
 
2 x 90vc
2 x € 24,46
€ 48,92
Bespaar 8%
3 x 90vc
3 x € 23,93
€ 71,79
Bespaar 10%
Aantal:
-
+

Productomschrijving

CellCare Vitamin C En MSM

CellCare Vitamin C  & MSM bevat naast een hoge dosis vitamine C, aangevuld met bioflavonoïden, ook een hoge dosis MSM.
 MSM is rijk aan zwavel, dat een wereldwijde bekendheid geniet vanwege de breed toepasbare werking. Vitamin C & MSM Essentials bevat vitamine C in de vorm van ascorbaten. Calcium- en magnesium ascorbaat zijn ontzuurde vormen van vitamine C en daardoor minder prikkelend voor de maag. Daarnaast worden deze vormen van vitamine C zeer goed opgenomen door het lichaam.
Vitamine C is betrokken bij zeer veel functies in het lichaam. Zo ondersteunt vitamine C het immuunsysteem en de weerstand, en is vitamine C goed voor de concentratie, het geheugen, leerprestaties en de gemoedstoestand.
Daarnaast vervult vitamine C een rol als antioxidant, waardoor het een celbeschermende functie heeft. Ook is vitamine C belangrijk voor de bloedvaten, de huid, het kraakbeen, het tandvlees en bevordert het de energiestofwisseling, waardoor vitamine C bij kan dragen aan het verminderen van vermoeidheid. De toegevoegde bioflavonoïden beschermen vitamine C tegen afbraak en verbeteren de opneembaarheid nog verder. Alle supplementen van CellCare zijn met de grootste zorg samengesteld. De samenstellingen berusten op de expertise en praktijkervaringen van een team van specialisten op het gebied van de functionele geneeskunde en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Afmetingen

Hoogte: 11 cm
Breedte: 5.7 cm
Diepte: 5.7 cm

Lees meer