Davitamon Compleet Vitamine Weerstand Tabletten Voordeelverpakking

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

- Multivitamines met mineralen voor volwassen
- Compleet voor dagelijkse extra weerstand
- Draagt bij aan een gezonde levensstijl

Meer info:
Niet iedereen heeft hetzelfde voedingspatroon of dezelfde leefomstandigheden. Individuele omstandigheden kunnen de persoonlijke behoefte aan vitamines beïnvloeden. Davitamon Compleet Weerstand dragees zijn flexibel te doseren. De dragees van Davitamon Compleet bevatten,als aanvulling op de voeding,die vitamines en mineralen,die je dagelijks nodig hebt. Deze dragees zorgen voor dagelijkse extra weerstand. Verkrijgbaar in verpakkingen van 100, 200 of 400 dragees.

Aanbevolen gebruik per dag
Afhankelijk van voedingspatroon en leefomstandigheden 1 tot 3 dragees per dag
Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen
Geschikt voor volwassen en kinderen vanaf 4 jaar
Kinderen van 4 tot 12 jaar 1 dragee per dag

Davitamon wil iedereen die zijn best doet om gezond te leven hier graag een handje bij helpen. Op iedere leeftijd, in alle levensfases. Dat doet Davitamon al sinds 1928. Wanneer je jong bent, heb je een andere vitamine- en mineralenbehoefte dan wanneer je ouder bent. Daarom zijn de vitamine producten van Davitamon een passende aanvulling op de dagelijkse voeding, voor iedereen die wel wat extra's kan gebruiken.