VITAMINE C WEERSTAND

Davitamon Compleet Vitamine Weerstand Tabletten

16 4 5 1
|
Davitamon Compleet Vitamine Weerstand Tabletten
Davitamon Compleet Vitamine Weerstand Tabletten
 48%
korting
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis
Voorraad: 1
Inhoud
100stuks
€ 9,99
€ 5,13

Productomschrijving

Davitamon Compleet Vitamine Weerstand Tabletten

Davitamon Compleet Weerstand is het nieuwe voedingssupplement voor extra energie en weerstand

Het bijzondere aan Davitamon Compleet. Vitamines en mineralen zijn nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Ze zijn bij vele lichaamsfuncties betrokken en spelen daarbij een belangrijke rol. Iedere dag, op elke leeftijd, in elke levensfase. Davitamon heeft voor iedereen, jong of oud, een passend product. Met de producten van Davitamon krijg je precies die aanvulling op de voeding die je goed kunt gebruiken. De producten van Davitamon Compleet zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen en bevatten een combinatie van vitamines en mineralen die o.a. goed zijn voor de weerstand (vitamine A, B6,B11, B12,C en D, koper, selenium, ijzer en zink). Ze zijn verkrijgbaar in Compleet dragees en KauwVitamines. Daarnaast heeft Davitamon Compleet ook complete multivitamines en mineralen die aangevuld zijn met extra ingredienten voor specifieke ondersteuning. Meer weten? Gebruik de productwijzer op www.davitamon.nl voor het product dat bij jou past.

Goed voor de weerstand, Goed voor werking van de spieren, Goed voor extra energie bij vermoeidheid

Afhankelijk van voedingspatroon en leefomstandigheden 1 tot 3 dragees per dag. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen van 4 tot 12 jaar 1 dragee per dag. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

1) Vitamine C 2) Vitamine B12 3) Vitamine D 4) Vitamine B3 Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Afmetingen

Hoogte: 8.4 cm
Breedte: 5.2 cm
Diepte: 5.2 cm

Lees meer