main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VITAMINE C WEERSTAND

Davitamon Vitamine C Forte + Extra D3 Tabletten

1 4 4 4
|
Davitamon Vitamine C Forte + Extra D3 Tabletten
Kies je Inhoud
42tabl
6x42tabl
42tabl
€ 10,33
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Davitamon Vitamine C Forte + Extra D3 Tabletten

Het lichaam heeft elke dag vitamines en mineralen nodig om goed te kunnen blijven functioneren.

Davitamon Vitamine C forte + extra D3 Time-Release. Vitamine C staat erom bekend dat het van belang is voor de weerstand. Maar ook Vitamine D, selenium en zink ondersteunen de afweer van het lichaam. Davitamon Vitamine C forte, extra D3 bevat een hoge dosering vitamine C met vitamine D, selenium en zink. Deze vitamines en mineralen hebben een positieve invloed op het immuunsysteem. En in tijden van geestelijke inspanning helpt zink bij de weerstand tegen stress.

Extra energie bij vermoeidheid (C), Helpt in stress-situaties (ZN), Positieve invloed op de weerstand en het immuunsysteem (D)

Volwassenen 1 tablet per dag. Tablet innemen met voldoende water en in zijn geheel doorslikken. Innemen 's ochtends tijdens of na het ontbijt. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

1) Vitamine C en D 2) Vitamine C 3) zink 4) Vitamine C Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Afmetingen

Hoogte: 13.9 cm
Breedte: 8.6 cm
Diepte: 3.6 cm

Lees meer
Davitamon Vitamine C Forte + Extra D3 Tabletten
Davitamon Vitamine C Forte + Extra D3 Tabletten
€ 10,33