main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VITAMINE D STERKE BOTTEN

Davitamon D - 1 Per Week

|
Davitamon D - 1 Per Week
 26%
korting
24tabl
€ 17,99
€ 13,17
Aantal:
-
+
Vanwege het coronavirus iets langere levertijd op al onze producten.

Voorraad: 1

Productomschrijving

Davitamon D - 1 Per Week

Voedingssupplement met vitamine D3 (cholecalciferol). Één keer per week één tablet innemen om een dagelijkse hoeveelheid van 10 µg vitamine D binnen te krijgen. Je lichaam zorgt ervoor dat een dagelijkse dosering wordt vrijgegeven.

Één keer per week één tablet om een dagelijkste hoeveelheid van 10 µg vitamine D binnen te krijgen., Speciaal voor iedereen die niet dagelijks aan innemen denkt., je lichaam zorgt er voor dat een dagelijkse dosering wordt vrijgegeven., goed voor sterke tandenLees meer
Davitamon D - 1 Per Week
Davitamon D - 1 Per Week
€ 13,17