main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VITAMINE D STERKE BOTTEN

Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *Bestekoop

8 5 5 3
|
Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *Bestekoop
beste koop
Kies je Inhoud
25ml
2x25ml
25ml
€ 8,99
1 x 25ml
1 x 8,99
€ 8,99
 
6 x 25ml
6 x € 8,27
€ 49,62
Bespaar 8%
8 x 25ml
8 x € 8,09
€ 64,72
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *Bestekoop

Vitamine D Aquosum voor baby's en kinderen.

Baby’s, peuters en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamine D is goed voor de groei en ontwikkeling van de botten en van belang voor de opbouw van een sterk gebit.

Goed voor groei en ontwikkeling, Goed voor sterke tanden, Goed voor de weerstand

Baby's en kinderen vanaf dag 8 tot 4 jaar: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar. Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar. De druppels op een lepeltje doen en vervolgens aan het kind toedienen. Vermijd bij toediening contact van het flesje met de mond of etenswaren. Speeksel en etenswaren kunnen de inhoud van het flesje verontreinigen. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Afmetingen

Hoogte: 8.5 cm
Breedte: 3.9 cm
Diepte: 3.9 cm

Lees meer
Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *Bestekoop
Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *Bestekoop
€ 8,99