main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VITAMINE D STERKE BOTTEN

Davitamon Vitamine D Kinderen Smelttablet

|
Davitamon Vitamine D Kinderen Smelttablet
 37%
korting
Kies je Inhoud
3x50 st
50 stuks
50stuks
€ 14,13
€ 8,86
1 x 50stuks
1 x 8,86
€ 8,86
 
4 x 50stuks
4 x € 8,15
€ 32,60
Bespaar 8%
5 x 50stuks
5 x € 7,97
€ 39,85
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
Vanwege het coronavirus iets langere levertijd op al onze producten.

Voorraad: >50

Productomschrijving

Davitamon Vitamine D Kinderen Smelttablet

Het lichaam heeft elke dag vitamines en mineralen nodig om goed te kunnen blijven functioneren.

Baby’s, peuters en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamine D is goed voor de groei en ontwikkeling van de botten en van belang voor de opbouw van een sterk gebit.

Goed voor groei en ontwikkeling van de botten, Goed voor sterke tanden, Goed voor de weerstand, 10 µg vitamine D3 per smelttabletje

Kinderen van 1 tot 4 jaar: 1 smelttabletje per dag. Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 1 smelttabletje per dag. Zonder water in te nemen, lost gemakkelijk op in de mond. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Afmetingen

Hoogte: 6.5 cm
Breedte: 3.9 cm
Diepte: 3.9 cm

Lees meer
Davitamon Vitamine D Kinderen Smelttablet
Davitamon Vitamine D Kinderen Smelttablet
€ 8,86