main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VITAMINE D STERKE BOTTEN

Davitamon Vitamine D Volwassenen Smelttablet

|
Davitamon Vitamine D Volwassenen Smelttablet
Kies je Inhoud
150tabl
75tabl
150tabl
€ 17,74
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Davitamon Vitamine D Volwassenen Smelttablet

Het lichaam heeft elke dag vitamines en mineralen nodig om goed te kunnen blijven functioneren.

Davitamon Vitamine D is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor iedereen die behoefte heeft aan een aanvulling van vitamine D. Vitamine D speelt een essentiële rol bij verschillende lichaamsfuncties zoals opname van calcium en fosfor uit de voeding en het behoud van sterke botten en tanden. Ook ondersteunt vitamine D een goede werking van de spieren.

Goed voor behoud van sterke botten en tanden, Goed voor de weerstand, Goed voor de werking van spieren , 10 µg vitamine D3 per smelttablet

1 smelttablet per dag. Zonder water in te nemen, lost gemakkelijk op in de mond. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Afmetingen

Hoogte: 7.5 cm
Breedte: 3.9 cm
Diepte: 3.9 cm

Lees meer
Davitamon Vitamine D Volwassenen Smelttablet
Davitamon Vitamine D Volwassenen Smelttablet
€ 17,74