main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VITAMINE K BABY

Davitamon Vitamine K Olie

2 5 5 4
|
Davitamon Vitamine K Olie
 32%
korting
Kies je Inhoud
10ml
3x10ml
10ml
€ 7,99
€ 5,43
1 x 10ml
1 x 5,43
€ 5,43
 
2 x 10ml
2 x € 5,16
€ 10,32
Bespaar 5%
3 x 10ml
3 x € 5,05
€ 15,15
Bespaar 7%
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Davitamon Vitamine K Olie

Vitamine K olie voor baby's, bij borstvoeding

Vitamine K speelt een belangrijke rol bij de bloedstolling. Het lichaam maakt in de darmen zelf vitamine K aan, maar bij zuigelingen gebeurt dit nog niet voldoende. Daarnaast bevat moedermelk te weinig vitamine K. Daarom hebben zuigelingen die geheel of grotendeels met moedermelk worden gevoed, gedurende de eerste 3 levensmaanden extra vitamine K nodig. Zuigelingen die flesvoeding krijgen hebben geen extra vitamine K druppels nodig.

Draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling (K)

5 druppels per dag voor zuigelingen die borstvoeding krijgen, vanaf dag 8 tot en met 12 weken. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Afmetingen

Hoogte: 7.5 cm
Breedte: 3.5 cm
Diepte: 3.5 cm

Lees meer
Davitamon Vitamine K Olie
Davitamon Vitamine K Olie
€ 5,43