main menu-icon
VOEDINGSSUPPLEMENTEN
Filter op
Sorteer op
Pharma Nord Bio-Quinon Active Q10 Gold 100mg Capsules
gratis bezorgd plaatje
 23%
korting
Pharma Nord Bio-Quinon Active Q10 Gold 100mg Capsules
60caps
•    Gepatenteerde formule met aantoonbare hoge opneembaarheid•    20 jaar consumentenervaring wat betreft veiligheid en werkzaamheid•    Documentatie die meer dan 100 wetenschappelijke studies omvat•    De gebruikte Q10 grondstof is identiek met de vorm van Q10 die het lichaam zelf produceert•    Heeft de natuurlijke trans-vorm, vrij van synthetische cis-isomeren•    Identiek met de lichaamseigen vorm van Q10•    Het officiële referentieproduct van ICQA (International Co-enzyme Q10 Association)•    Bio-Quinon Active Q10 bevat in plantaardige olie opgeloste Q10 in zachte, lichtdichte gelatinecapsules•    Uniek mengsel van duurzaam geproduceerde plantaardige olie•    Bevat vitamine C ter ondersteuning van de energieproductie in het lichaam en ter bestrijding van vermoeidheid en uitputting•    Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementenGepatenteerde formule met aantoonbare hoge opneembaarheid1 capsule bevat:               % ADHCo-enzym Q10 als Ubiquinon       100 mg         *)Vitamine C                       25 mg       31% *) Geen ADH vastgesteld -  ADH = Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidGebruik:Minimaal 30 mg per dag. In geval van bijzondere behoefte 100-200 mg per dag, tenzij anders geadviseerd.Bij voorkeur tijdens/ direct na de maaltijd in z'n geheel innemen.Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 53,95
€ 41,26
Vanaf 2 € 37,96 p/s
+
Orthica Multi Energie
 21%
korting
Orthica Multi Energie
60stuks
Orthica Multi Energie Tabletten is een complete multi die rijk is aan B-vitaminen. Daardoor is Multi Energie uitermate geschikt ter ondersteuning van het energieniveau bij geestelijke en lichamelijke vermoeidheid. Voor mensen met een hoge werkdruk of die veel vragen van lichaam en geest, is dit een uitermate geschikt product. De vitaminen en mineralen zijn opgelost in 700 mg visolie, wat een aanzienlijke bijdrage levert aan de dagelijkse omega-3 behoefte. Heb je gebrek aan energie of voel je je door lichamelijke of geestelijke inspanning moe of futloos? Multi Energie is een complete multivitamine voor dagelijks gebruik ter ondersteuning van het energieniveau. De aanwezige B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12)  dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid1. Deze B-vitaminen zijn organisch gebonden, zodat ze overeenkomen met de vorm in je lichaam. Deze actieve vorm maakt de B-vitaminen goed opneembaar in je lichaam. De Multi Energie bevat omega-3 vetzuren EPA en DHA die bij een minimale inname van 250 mg per dag gunstig zijn voor het hart. Multi Energie bevat ook 25 mcg vitamine D, voor het behoud van soepele spieren en om de afweer van het lichaam te ondersteunen. Multi Energie is een gemakkelijk te slikken mini softgel met een vloeibare  inhoud.   Om een bijdrage te leveren aan het vrijmaken van je natuurlijke energie bevat deze Multi vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, ijzer, jodium, mangaan en biotine. Een deel van deze voedingsstoffen (vitamine B2, B3, B5, B6, B12, C en ijzer) kunnen je gebrek aan energie helpen verminderen. Bovendien bevat de Multi vitamine B1, B3, B5, B6, B8, B11, B 12 en vitamine C die bijdragen tot een normale psychologische functie. Met kalium, calcium, magnesium en vitamine D die bijdragen aan de normale werking van je spieren. De omega 3-vetzuren EPA en DHA  uit de aanwezige visolie hebben een positieve invloed op het hart.
€ 17,90
€ 14,14
Vanaf 3 € 13,29 p/s
+
Orthica B2 100
 32%
korting
Orthica B2 100
90stuks
Vitamine B2 helpt energie vrij te maken uit de voeding, helpt bij vermoeidheid, is van belang voor het zenuwstelsel, is goed voor het gezichtsvermogen en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Vitamine B2 (riboflavine) is een essentiële vitamine voor het behoud van je gezondheid. Essentieel betekent dat je lichaam deze vitamine niet zelf kan aanmaken. Je neemt deze vitamine op uit voeding, en dan met name uit melk en melkproducten, en vlees, groente, fruit, brood en graanproducten. Soms kan het voorkomen dat je niet gevarieerd genoeg eet. Een vitaminepreparaat met vitamine B2  kan dan uitkomst bieden. B2 -200 bevat 100 mg vitamine B2 per tablet en is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist en sacharose en vrij van synthetische conserveringsmiddelen en synthetische kleur-, geur, en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs. Vitamine B2 ondersteunt je lichaam op diverse vlakken. Zo speelt het als co-enzym een rol bij de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het energiemetabolisme. Ook draagt vitamine B2 bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Bovendien bevordert vitamine B2 de beschikbaarheid van ijzer uit lichaamsvoorraden en draagt B2 bij aan de instandhouding van normale rode bloedcellen. Riboflavine (vitamine B2) draagt ook bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Verder helpt vitamine B2 bij de verzorging van de huid van binnenuit. Tot slot is vitamine B2 goed voor de slijmvliezen en ondersteunt vitamine B2 ook de conditie van het oog.
€ 20,55
€ 13,79
+
Toon meer producten