main menu-icon
ENERGIE EN VERMOEIDHEID

Vedax Chlorella

|
Vedax Chlorella

Productomschrijving

Vedax Chlorella

Chlorella Pyrenoïdosa is een zoetwateralg en bevat een schat aan belangrijke voedingsstoffen. Het is de meest voorkomende natuurlijke bron van chlorofyl (bladgroen) en heeft meer dan 20 biologisch beschikbare vitaminen en mineralen. Het is rijk aan bèta-caroteen, een krachtige anti-oxidant die vrije radicalen bestrijdt. Bovendien bevat het essentiële aminozuren die invloed hebben op een goede cel opbouw. Naast de mineralen, vitaminen en aminozuren bevat het ook natuurlijke eiwitten, zelf 300% meer dan in vlees of vis. Chlorella is uitermate geschikt voor vegetariërs ook omdat het een complex aan vitamine B bevat (vooral B12).

Chlorella heeft een groot aantal gezondheidsvoordelen. In het bijzonder is deze alg enorm geschikt voor het detoxen van ons lichaam en stimuleert op krachtige wijze het immuunsysteem. Daarnaast bevordert het de bloedzuiverende werking en het alkaliserende vermogen van Chlorella draagt bij tot een goede zuur/base balans. Bovendien heeft het een positieve invloed op onze spijsverteringsorganen en door het hoge eiwitgehalte bespoedigt het de groei en herstel van lichaamsweefsel. Ook het ondervinden van een verhoogd energie level is kenmerkend. Kortom, een superieur gezondheidssupplement.

CHLORELLA PYRENOÏDOSA
•    Rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren en eiwitten

smaak
•    Natuur zuiver algenconcentraat
•    1400 tabletten
•    Netto inhoud: 280 gram
•    Plantaardig product. Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Productspecificaties
Etiketinformatie

Ingrediënten
Natuur zuiver algenconcentraat

Allergeneninformatie
Bevat geen: gist, gluten, sacharose, lactose, dierlijke bestanddelen, soja, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Aantal artikelen in verpakking
1

Gebruiksaanwijzing
Dagelijkse inname, voor de maaltijd, gespreid over de dag.

Volwassenen:
week 1: 5 tabletten
week 2: 10 tabletten
vanaf week 3: 15 tabletten

Kinderen <12 jr:
week 1: 3 tabletten
vanaf week 2: 3-8 tabletten

Bewaarvoorschrift
Koel, droog en afgesloten bewaren, buiten bereik van jonge kinderen. Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en/of gezonde levensstijl. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden.

Naam fabrikant/importeur   
Vedax International BV
Contactgegevens fabrikant/importeur   
1023 BM Amsterdam, info@vedax.nl

Productinformatie

Artikelnummer   
<n.t.b.>

>EAN   
8717127051786

Afmetingen

Hoogte: 13.8 cm
Breedte: 7.7 cm
Diepte: 7.7 cm

Lees meer
Vedax Chlorella
Vedax Chlorella
€ 51,35