main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


HOOFD EN HERSENEN

Springfield Brain Bow

|
Springfield Brain Bow
Kies je Inhoud
150sft
60sft
60sft
€ 40,47
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Springfield Brain Bow

Gun jezelf die ondersteuning en kies voor iets extra's.

Fosfatidylserine (PS) heeft een belangrijke rol in de gezondheid van de hersenen, zenuw-, cel-, en immuunfunctie. PS is een fosfolipide en komt in hoge concentraties voor in de hersencellen. Met een enzymatische bewerking van soja wordt de PS in geconcentreerde vorm verkregen.Hoe werkt het?WerkingFosfatidylserine is goed voor het geheugen en concentratievermogen en kan helpen om beter te reageren bij spanning en inspanning. Tevens heeft het een gunstige werking op oriëntatie en concentratie en kan het de prikkeloverdracht tussen cellen bevorderen.Gebruiksadvies3 x daags 1 capsule tijdens of meteen na de maaltijd. Na 6-8 weken kan het gebruik terug naar 2 x daags, daarna mogelijk zelfs 1 x per dag.WaarschuwingHet aanbevolen gebruik niet overschrijden.Bewaren op een koele plaats en buiten bereik van jonge kinderen.Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Afmetingen

Hoogte: 8.7 cm
Breedte: 4.5 cm
Diepte: 4.5 cm

Lees meer
Springfield Brain Bow
Springfield Brain Bow
€ 40,47