main menu-icon
VOEDINGSSUPPLEMENTEN
Filter op
Sorteer op
Lucovitaal Geheugen & Cognitie
 33%
korting
Lucovitaal Geheugen & Cognitie
30caps
Uitgebreide formule met o.a. Ginkgo Biloba. Ginkgo Biloba bevordert het concentratie vermogen en is goed voor het geheugen. Bacopa Monnieri in deze formule helpt om ‘bij de tijd’ te blijven en Ashwagandha ondersteunt de mentale functie. Daarnaast bevat één capsule 250 mg DHA wat een belangrijke bouwsteen is voor de hersenen (een gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA). Door de toevoeging van Vitamine B12 en Magnesium draagt de formule bij aan een heldere geest, de leerprestatie en bevordert daarnaast ook de energiestofwisseling.Ginkgo BilobaGinkgo Biloba ofwel de Japanse notenboom komt oorspronkelijk uit China en wordt sinds 2800 voor christus al gebruikt. Ginkgo Biloba ondersteunt de doorbloeding van de hersenen en ondersteunt  het geheugen en de concentratie. Bacopa MonnieriBacopa Monnieri is een violetachtige plantje dat helpt om ‘bij de tijd’ te blijven.AshwagandhaAshwagandha ofwel winterkers is een kruid dat de mentale functie ondersteunt. DHA omega 3DHA (Docosahexaeenzuur) is een omega 3-vetzuur. Het is goed voor de hersenen en speelt daarnaast een rol in het functioneren hiervan.Dosering1 capsule per dagSamenstelling per dosering                                             %ADHVisolie ...........................................................560 mg *Bevat: 250 mg Docosahexaeenzuur (DHA) en 50 mg eicosapentaeenzuur (EPA)Bacopa Monnieri extract 25:1........................150 mg *(uit minimaal 3500 mg blad)Ginkgo Biloba extract ....................................160 mg *(gestandaardiseerd op 6% terpenen en 24,5% ginkgoflavonoïden)Ashwagandha wortel extract 4:1....................100 mg *Vitamine B12 (cyanocobalamine)................ 1,25 mcg     50Magnesium (oxide).....................................56,25 mg 15*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.
€ 19,99
€ 13,24
Vanaf 4 € 12,18 p/s
+
Bloem Ginkgo Extra Forte Capsules
Bloem Ginkgo Extra Forte Capsules
100stuks
Ginkgo biloba: Goed voor het geheugenZink: Draagt bij aan een normale concentratieGinkgo Extra Forte bevat naast Ginkgo biloba extract, vitamines, mineralen en fosfolipiden. De hoeveelheid Ginkgo biloba extract per capsule komt overeen met 3.000 mg ginkgoblad en is gestandaardiseerd op 24% flavonglycosiden en 6% terpeenlactonen.Ginkgo en ZinkGinkgo biloba extract heeft een goede invloed op het geheugen. Het mineraal Zink draagt bij aan een normale concentratie.IngrediëntenFosfolipiden, mineralen, Japanse tempelboom extract, vulstof (aardappelzetmeel), vitamines.Werkstoffen per dagdosering van 2 capsules                                          %ADH*Kruidenextract:Japanse tempelboom (Ginkgo Biloba extract)(komt overeen met 6.000 mg ginkgoblad en is gestandaardiseerd op 24% flavonglycosiden en 6% terpeenlactonen)                        120 mgVitamines:Vitamine B3 (als nicotinamide)                                                    45 mg       281%Vitamine B5 (als calcium-D-pantothenaat)                                    24 mg       400%Vitamine B12 (als cyanocobalamine)                                            10 µg       400%Foliumzuur                                                                               500 µg        250%Mineralen:IJzer (als ferrofumaraat)                                                              28 mg       200%Zink (als zinkcitraat)                                                                22,5 mg       225%Mangaan (als mangaangluconaat)                                                 5 mg       250%Fosfolipiden:Fosfolipiden complex                                                                200 mgFosfatidylserine PS 60 P                                                        33,33 mg*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.Dosering en gebruikDagdosering: 2 maal daags 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen met voldoende water.De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.WaarschuwingNiet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.Allergie-informatieBevat soja en lactose.
€ 24,17
Vanaf 2 € 22,96 p/s
+
New Nordic Blue Berry Eyebright Tabletten
New Nordic Blue Berry Eyebright Tabletten
60tabl
- 60 tabletten- Ook verkrijgbaar met 120 tabletten- Unieke combinatie van voedingstoffen voor de ogen en gezichtsvermogen- Bevat onder andere vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract en luteineOgen en gezichtsvermogenBlue Berry Eyebright™ is een tablet met voedingstoffen speciaal voor de ogen zoals vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract, luteïne. Het bosbessenextract en ogentroostextract helpen om de gezondheid van het oog te behouden. Het gehalte aan vitamine A draagt bij aan het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen. Het afrikaantjesextract in Blue Berry Eyebright™ heeft een gestandaardiseerd gehalte aan natuurlijke gele luteïne. Luteïne is een carotenoïde en werkt eigenlijk als een UV filter in het oog. Het komt voor in een specifiek gedeelte van het netvlies en beschermt de ogen tegen UV-stralen. Daarmee dient het stofje als een soort natuurlijke zonnebril.De producten van New Nordic stimuleren de eigen lichaamsfuncties.  Het gehalte aan zink draagt bij aan een normale cognitieve functie, dit zijn alle processen betrokken bij het opnemen en verwerken van informatie, zo ook het gezichtsvermogen.Gebruik  2 tabletten per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 25,28
+
Lamberts Ginkgo 6000 8542-180 Tabletten
Lamberts Ginkgo 6000 8542-180 Tabletten
180tabl
Ginkgo biloba, soms simpelweg aangeduid als ‘ginkgo’, is waarschijnlijk het populairste kruid in de wereld, met miljoenen gebruikers in Europa en Noord Amerika. Van zijn vele toepassingen is het heilzame kruid vooral bekend door haar specifieke eigenschappen op de bloedcirculatie: het bevordert de doorbloeding en zorgt voor een doelmatige bloedsomloop in de extremiteiten van het lichaam, zoals handen en benen. Daarnaast heeft het heilzame kruid ook een gunstige invloed op de bloedsomloop in het hoofd en is het goed voor het geheugen. Vrijwel alle studies gedaan met Ginkgo biloba zijn uitgevoerd met een gestandaardiseerd extract genaamd GBE, met 24% glycosiden en lage spiegels van het ongewenste ginkolidezuur. Lamberts Ginkgo biloba 6000 mg is een van de sterkst geconcentreerde ginkgo preparaten. Elke tablet bevat 120 mg extract, equivalent met 6000 mg van het gedroogde blad. Lamberts Ginkgo is verder van de hoogste kwaliteit die beschikbaar is. Ook dit extract bevat 24% glycosiden en lage spiegels ginkolidezuur. Na raadpleging met sommige vooraanstaande experts op het gebied van Ginkgo, is besloten om onze Ginkgo biloba 6000mg tabletten in een time release vorm aan te bieden. De Ginkgo komt nu langzaam in de bloedbaan over een periode van 2 uur, waardoor de al geringe kans op ongewenste effecten, zoals milde kortdurende hoofdpijnen, nog kleiner wordt.Gebruik1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.WaarschuwingenNiet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft.Indien men bloedverdunnende medicatie heeft (anticoagulantia) of aspirines gebruikt, eerst contact opnemen met een arts voordat u Ginkgo supplementen gaat gebruiken. Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
€ 35,03
+
Toon meer producten