HUID, HAAR EN NAGELS

Imedeen 30+ Derma One Tabletten Voordeelverpakking

|
Imedeen 30+ Derma One Tabletten Voordeelverpakking
 33%
korting
Op zondag voor 22:00 uur
besteld, maandag in huis
Voorraad: 3
6x60tabl
€ 269,94
€ 179,36

Productomschrijving

Imedeen 30+ Derma One Tabletten Voordeelverpakking

Helpt de kwaliteit van de huid te verbeteren

Formule voor de eerste tekenen van veroudering, voor hydratatie en een stralende huid, 30+

IMEDEEN Derma One™ huidverzorgingstabletten bestrijden de dofheid en droogte van de huid die samenhangen met de eerste tekenen van het ouder worden. IMEDEEN Derma One™ huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar traditionele hydraterende crèmes niet kunnen komen.

Wat doet het?- Helpt de kwaliteit van de huid te verbeteren- Helpt de hydratatie van de huid te verbeteren- Helpt een stralende huid te behouden- Maakt de huid van gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler

Hoofdbestanddelen- Marine Complex™ is een uniek proteïne-polysaccharidecomplex met bestanddelen die lijken elementen die zich van nature in de huid bevinden.- Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en draagt bij aan de vorming van collageen wat de huid verstevigt.- Zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en draagt bij aan het behoud van een gezonde huid.Alle bestanddelen zijn op veiligheid en werkzaamheid getest.GebruiksaanwijzingNeem eenmaal daags twee tabletten. Zichtbare resultaten vanaf 12 weken.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.imedeen.nl, Facebook en Twitter.

Of neem contact op met onze consumenten advies lijn: 035-6921831

Afmetingen

Hoogte: 13.1 cm
Breedte: 9.9 cm
Diepte: 2.7 cm

Lees meer