main menu-icon
HUID, HAAR EN NAGELS

Lucovitaal Collageen Vitaminen En Mineralen Compleet

|
Lucovitaal Collageen Vitaminen En Mineralen Compleet
 40%
korting
60tabs
€ 13,99
€ 8,27
Aantal:
-
+
Op zondag voor 22:00 uur
besteld, maandag in huis


Voorraad: 10

Productomschrijving

Lucovitaal Collageen Vitaminen En Mineralen Compleet

Nederland kiest massaal voor Lucovitaal

Collageen vitaminen & mineralen Compleet van Lucovitaal® bevat o.a. vitamine C, dit draagt bij aan de vorming van collageen die helpt de huid te verstevigen (van binnenuit). Na het 25e levensjaar verandert de productie van collageen.

- Draagt bij aan de vorming van collageen & het behoud van sterke botten & tanden
- Vitamine E helpt cellen te beschermen tegen invloeden van vervuiling
- Zink draagt bij aan de normale haargroei en is goed voor nagels

Collageen vitaminen & mineralen Compleet van Lucovitaal® is voor volwassenen en bevat vitamine C. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen dat helpt om de huid te verstevigen en is goed voor het behoud van sterke botten en tanden.

Collageen is een lichaamseigen eiwit en een belangrijk bestanddeel van ons bindweefsel. Kraakbeen, botten, pezen, huid en tanden bestaan grotendeels uit collageen. Collageen behoudt de stevigheid en elasticiteit van de huid. Op jonge leeftijd wordt tijdens het huidvernieuwingsproces voldoende collageen aangemaakt om de huid soepel en stevig te houden. Na het 25e levensjaar verandert de productie van collageen. De huid kan verouderen, rimpels kunnen ontstaan en de huid kan slapper worden. Collageen vitaminen & mineralen Compleet van Lucovitaal® is de dagelijkse aanvulling op de voeding die een waardevolle aanvulling zijn op de dagelijkse voeding.

Vitamine C stimuleert het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning. Vitamine E helpt de cellen te beschermen tegen zonlicht en vervuiling. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het bindweefsel van de huid aanwezig is. Zink ondersteunt het behoud van de normale structuur en functie van de huid en draagt bij aan de normale haargroei en is goed voor nagels. Vitamines B2 en E dragen bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Daarbij is zink evenwichtig in stress situaties. Dit vormt een zeer complete Multi Vitamine met Collageen.

Gebruiksaanwijzing
Volwassenen: Eenmaal daags 1 tablet met water innemen.
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Afmetingen

Hoogte: 10.5 cm
Breedte: 5 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Lucovitaal Collageen Vitaminen En Mineralen Compleet
Lucovitaal Collageen Vitaminen En Mineralen Compleet
€ 8,27