main menu-icon
HUID, HAAR EN NAGELS

Orthica Hair Skin En Nail Kare Tabletten

|
Orthica Hair Skin En Nail Kare Tabletten
 21%
korting
60tabl
€ 20,30
€ 16,03
1 x 60tabl
1 x 16,03
€ 16,03
 
3 x 60tabl
3 x € 15,07
€ 45,21
Bespaar 6%
5 x 60tabl
5 x € 14,43
€ 72,15
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: 3

Productomschrijving

Orthica Hair Skin En Nail Kare Tabletten

Met biotine en zink. Goed voor de conditie van het haar

Hair Kare bevat naast biotine en zink ook koper, dat een rol speelt bij een normale pigmentatie van het haar. Stress-situaties kunnen een rol spelen bij de conditie van het haar. Foliumzuur ondersteunt de weerstand tegen stress en vitamine B3 en B12 dragen bij aan geestelijke veerkracht. Goed te combineren met Fish EPA Original of Fish EPA Max.

Gezonde en evenwichtige voeding zorgen voor een goede conditie van je haar, huid en nagels. Toch kan een aanvulling soms wenselijk zijn. Hair, Skin & Nail Kare, (voorheen bekend als Hair Kare) is een voedingssupplement voor iedereen die naast zijn gezonde voeding iets extra’s wil doen aan haar, huid en nagels van binnenuit. Hair, Skin & Nail bevat een uitgekiende mix van vitamine B8 (biotine), vitamine B3 (niacine), koper, zink en jodium.

Biotine helpt bijvoorbeeld bij het gezond houden van de huid maar is ook goed voor je haren. Niacine ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en voedt de huid van binnenuit. Daarnaast draagt koper bij aan een normale huidpigmentatie en de normale pigmentatie van je haar. Zink en jodium  voeden de huid binnenuit. Zink houdt ook je haren sterk en zink is goed voor je nagels. Het aanwezige choline ondersteunt de reinigende werking van de lever. Je kunt dit product goed combineren met Fish EPA Original of Fish EPA Max.

  1. Biotine, koper en zink
  2. Zink, jodium en niacine

Afmetingen

Hoogte: 10.8 cm
Breedte: 5 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Orthica Hair Skin En Nail Kare Tabletten
Orthica Hair Skin En Nail Kare Tabletten
€ 16,03