main menu-icon
VOEDINGSSUPPLEMENTEN
Filter op
Sorteer op
Wis filter(s)
Prijs
Merk
Aanbieding
Serie
Soort
Smaak
Geur
Geslacht
Inhoud
New Nordic Hair Volume Tabletten
gratis bezorgd plaatje
 18%
korting

New Nordic Hair Volume Tabletten

90tabl
- Voordeelverpakking met 90 tabletten- Ook verkrijgbaar met 30 tabletten- Natuurlijke ingrediënten- Voedt de haarwortel van binnenuit voor het behoud van een normale volle haargroei¹- Complete samenstelling voor sterk, vol en gezond haarSterk, vol en gezond haar¹Hair Volume™ is de tablet die je nodig hebt voor het behoud van een normale volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn momenten dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken. Iedereen heeft hier wel eens last van. De unieke combinatie van voedings- en haargroeifactoren in de tabletten ondersteunt en activeert de levensprocessen van de cellen van de haarzakjes. Het gezonde haar voelt sterk en vol aan en is stevig vastgehecht in de hoofdhuid.De tablet bevat kruidenextracten, waaronder appelextract, rijk aan procyanidine B2 en de natuurlijke bouwstoffen biotine¹ en zink als een bijdrage tot normaal haar. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Door de hoge dosering en uitgedachte samenstelling in Hair Volume is er slechts 1 tablet per dag nodig. De producten van New Nordic hebben als doel het stimuleren van de eigen lichaamsfuncties. Gebruik  1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.Waarschuwing: Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 66,79
€ 54,58
+
New Nordic Skin Care Collagen Filler

New Nordic Skin Care Collagen Filler

60tabl
- 60 tabletten- Voorkomt vermindering van collageen in de huid- Biedt de huid collageen aan via de bloedstroom- Activeert de fibroblasten van uw huid die collageen produceren- Vermindert de vorming van rimpelsVoor een mooie en soepele huidSkin Care Collagen Filler is werkzaam van binnenuit. Het tablet is gebaseerd op maritiem collageen dat net zoals het natuurlijke collageen aanwezig is in het elastisch bindweefsel van de huid, en op het gestandaardiseerde extract van granaatappel, tomaat en natuurlijke astaxanthine.De natuurlijke ingrediënten in het tablet gaan via het bloed direct naar de cellen die collageen produceren. Hier ondersteunen ze de productie van collageen op celniveau..Daarnaast is Skin Care geoptimaliseerd met vitamine C die de vorming van collageen ondersteunt dat belangrijk is voor de stevigheid van de huid en het voorkomen van rimpels. Vitamine C draagt bij aan het normaal functioneren van de huid, waaronder onderhoud van het noodzakelijke vochtniveau en bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.Skin Care Collagen Filler:- Voorkomt vermindering van collageen in de huid.- Biedt de huid collageen aan via de bloedstroom.- Activeert de fibroblasten van uw huid die collageen produceren.- Vermindert de vorming van rimpelsDe eerste resultaten kunnen al na 14 dagen zichtbaar zijn. Voor optimaal resultaat wordt echter een gebruik van ten minste 2 maanden aanbevolen.STUDIE RESULTATEN:Studie onder vrouwen in Parijs met de leeftijd van 26-58 laten ongelofelijke klinische resultaten zien:- Verbetert vochtigheid van de huid in 14 dagen gebruik.- Vermindert rimpels na 14 dagen gebruik.- Verbetert stevigheid van de huid na 28 dagen gebruik.- Verbetert elasticiteit van de huid na 56 dagen gebruik.- Vermindert ruwheid in het gezicht na 56 dagen gebruik.- Het effect wordt waargenomen door stevige gezichtscontouren.- De huid is strakker en je gehele voorkomen is verjongd!*Studie bij gebruik van 56 dagen onder 21 vrouwen (2015).Gebruik  Op basis van klinische studies wordt voor een optimaal resultaat een gebruik van minimaal 2 maanden aanbevolen.Minder dan 40 jaar oud:2 tabletten per dag.Meer dan 40 jaar oud:3 tabletten per dag.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 23,88
+
New Nordic Hair Volume Tabletten

New Nordic Hair Volume Tabletten

30tabl
- 30 tabletten- Ook verkrijgbaar met 90 tabletten- Natuurlijke ingrediënten- Voedt de haarwortel van binnenuit voor het behoud van een normale volle haargroei¹- Complete samenstelling voor sterk, vol en gezond haarSterk, vol en gezond haar¹Hair Volume™ is de tablet die je nodig hebt voor het behoud van een normale volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn momenten dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken. Iedereen heeft hier wel eens last van. De unieke combinatie van voedings- en haargroeifactoren in de tabletten ondersteunt en activeert de levensprocessen van de cellen van de haarzakjes. Het gezonde haar voelt sterk en vol aan en is stevig vastgehecht in de hoofdhuid.De tablet bevat kruidenextracten, waaronder appelextract, rijk aan procyanidine B2 en de natuurlijke bouwstoffen biotine¹ en zink als een bijdrage tot normaal haar. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Door de hoge dosering en uitgedachte samenstelling in Hair Volume is er slechts 1 tablet per dag nodig. De producten van New Nordic hebben als doel het stimuleren van de eigen lichaamsfuncties. Gebruik  1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.Waarschuwing: Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 22,97
+