main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


MAAG, LEVER EN DARMEN

AOV 1140 Thymus Consentraat 300mg Capsules

|
Aov
AOV 1140 Thymus Consentraat 300mg Capsules
 10%
korting
60caps
€ 30,10
€ 26,99
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

AOV 1140 Thymus Consentraat 300mg Capsules

AOV is gespecialiseerd in vitamines, mineralen en kruiden die het lichaam stimuleren zichzelf te herstellen waardoor de veerkracht vergroot.

Dit product bevat per dagdosering (2 capsules) Thymus concentraat 600 mg De maagsap-resistente capsule waarborgt een hogere dunne darm-opname.

Ingrediƫnten:

Thymus concentraat, HPMC (capsule), natuurlijke cellulose, antioxidant (ascorbyl palmitaat), gellangom (capsule).Vanwege de aanwezigheid van dierlijke bestanddelen is dit product niet geschikt voor vegetariƫrs en veganisten.

Aanbevolen dosering:

2x daags 1 capsule bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.Het gebruik van Thymus concentraat tijdens zwangerschap of de borstvoeding wordt afgeraden.De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Lees meer
AOV 1140 Thymus Consentraat 300mg Capsules
AOV 1140 Thymus Consentraat 300mg Capsules
€ 26,99