main menu-icon
MAAG, LEVER EN DARMEN

Orthica Dino Orthiflor

|
Orthica Dino Orthiflor
30ktabl
€ 13,98
1 x 30ktabl
1 x 13,98
€ 13,98
 
4 x 30ktabl
4 x € 12,86
€ 51,44
Bespaar 8%
6 x 30ktabl
6 x € 12,58
€ 75,48
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
Op zondag voor 22:00 uur
besteld, maandag in huis


Voorraad: 27

Productomschrijving

Orthica Dino Orthiflor

Dino Ortiflor Kauw is een probioticum niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar. De handige kauwtablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak en is gezoet met natuurlijke zoetstof.

Ben je op zoek naar een handig en gemakkelijk probioticum voor kinderen? Dino Orthiflor Kauwtablet is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Het handige kauwtablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak en is gezoet met zoetstof van natuurlijke oorsprong (xylitol). Een tablet bevat 6 verschillende bacteriestammen, ofwel probiotica. Probiotica zijn levensvatbare bacteriën, je vindt ze ook in gefermenteerde voedingsmiddelen kaas, melk of yoghurt. Ter ondersteuning van de weerstand bevat elk kauwtablet ook 5 microgram vitamine D.

Dino Orthiflor Kauwtablet is gemakkelijk in gebruik. Dino Orthiflor Kauwtablet kan zonder water worden ingenomen, goed op het tabletje kauwen is voldoende. De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag, het liefst in de ochtend op een lege maag. Gebruik niet meer dan 2 tabletten per dag en bewaar Dino Orthiflor Kauw droog en bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen. Dit product is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Orthica Dino Orthiflor
Orthica Dino Orthiflor
€ 13,98