main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


MAAG, LEVER EN DARMEN

Springfield Liponzuur 200mg

|
Springfield Liponzuur 200mg
 16%
korting
60vc
€ 45,25
€ 37,85
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Springfield Liponzuur 200mg

Gun jezelf die ondersteuning en kies voor iets extra's.

Alpha Liponzuur is de enige anti-oxidant die in zowel water als in vet oplosbaar is. Alpha Liponzuur heeft een positieve invloed op de lever, beschermt tegen vrije radicalen en bij veroudering. De capsules zijn vegetarisch.Hoe werkt het?WerkingAlpha Liponzuur wordt natuurlijk in het lichaam geproduceerd en wordt beschouwd als een essentieel co-enzym. Het wordt in zeer kleine hoeveelheden in het lichaam gesynthetiseerd en is gebonden aan de celwand. Hierdoor is er maar weinig vrije Alpha Liponzuur beschikbaar om een goede anti-oxidante werking te krijgen.Gebruiksadvies1 tot 3 x daags 1 capsule bij of meteen na de maaltijd.

Afmetingen

Hoogte: 7 cm
Breedte: 4.5 cm
Diepte: 4.5 cm

Lees meer
Springfield Liponzuur 200mg
Springfield Liponzuur 200mg
€ 37,85