main menu-icon
VOEDINGSSUPPLEMENTEN
Filter op
Sorteer op
A.Vogel Famosan Contour Tabletten
A.Vogel Famosan Contour Tabletten
60tabl
1,6 mln vrouwen in Nederland zijn in de overgang. De top 4 overgangsklachten zijn: opvliegers, vermoeidheid, gewichtstoename & stemmingswisselingen. A.Vogel heeft nu een oplossing derde klacht bij de overgang: Famosan Contour.Dosering1x daags 2 tabletten voor de maaltijd (bij voorkeur het ontbijt) met wat water innemen. Het product mag langdurig gebruikt worden.IngrediëntenPlantenextracten (Yerba mate extract (Ilex paraguariensis) 38,7%, guldenroede-extract (Solidago virgaurea), salie-extract (Salvia officinalis)); mineralen (trimagnesiumdicitraat, zinkcitraat), vulstof (cellulose), verstevigingsmiddelen (vernet cellulosegom, siliciumdioxide); glansmiddelen (vetzuren, magnesiumstearaat); emulgator (sucrosevetzuurester) vulstof (cellulose), verstevigingsmiddelen (vernet cellulosegom, siliciumdioxide); glansmiddelen (vetzuren, magnesiumstearaat); emulgator (sucrosevetzuurester).SamenstellingPlantenextracten (Yerba mate extract (Ilex paraguariensis) 38,7%, guldenroede-extract (Solidago virgaurea), salie-extract (Salvia officinalis)); mineralen (trimagnesiumdicitraat, zinkcitraat), vulstof (cellulose), verstevigingsmiddelen (vernet cellulosegom, siliciumdioxide); glansmiddelen (vetzuren, magnesiumstearaat); emulgator (sucrosevetzuurester).Hulpstoffenvulstof (cellulose), verstevigingsmiddelen (vernet cellulosegom, siliciumdioxide); glansmiddelen (vetzuren, magnesiumstearaat); emulgator (sucrosevetzuurester).
€ 18,72
Vanaf 3 € 17,22 p/s
+
New Care Overgang
New Care Overgang
60stuks
Tijdens de overgangsjaren kan het verstandig zijn om iets extra’s te doen voor je lichaam. Er is van alles aan het veranderen en veel lichaamsprocessen zijn op zoek naar een nieuw evenwicht. Overgang van New Care  is een uitgebreide formule op basis van zilverkaars, monnikspeper, passiebloem en resveratrol die hierbij kan helpen.Belangrijke ingrediënten in New Care Overgang zijn zilverkaars en monnikspeper. Deze kruiden hebben invloed bij typische menopauzeverschijnselen, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren. Bovendien helpen ze bij prikkelbaarheid. Ook passiebloem helpt bij prikkelbare gevoelens doordat dit extract een ontspannende invloed heeft. De toepassing van resveratrol bij overgangsverschijnselen is bijzonder. Deze plantaardige stof helpt tijdens de menopauze.Naast plantextracten bevat New Care Overgang ook vitamine B6. Vitamine B6 is toegevoegd, omdat deze vitamine het energieniveau ondersteunt. Maar daarnaast is vitamine B6 ook belangrijk voor het zenuwstelsel, een goede geestelijke balans en de gemoedstoestand.Gebruiksadvies voor volwassenenAanvangsdosering: 2 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 2 verpakkingen te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Overgang nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Invloed van passiebloem op MAO-remmers is bekend. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 2 capsules)    % RI/ADHEngelwortel (dong quai)    400 mg    Zilverkaars (cimicifuga) extract    200 mg    Monnikspeper extract    150 mg    Passiebloem extract    100 mg    Magnesium, als citraat    48 mg    13Vitamine B6, als pyridoxine HCl    20 mg    1.429Resveratrol extract    8 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidOvergang bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 16,98
+
Ymea Silhouet Capsules - Vernieuwde Formule
Ymea Silhouet Capsules - Vernieuwde Formule
64caps
99% van de vrouwen in de overgang ervaart overgangsverschijnselen. Ymea Silhouet is een uniek product voor vrouwen in de overgang die gewichtstoename of schommelingen in hun gewicht ervaren. Het draagt op natuurlijke wijze bij aan gewichtsverlies en vermindering van vetvorming2 en helpt daarnaast bij opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen1. De innovatieve samenstelling helpt bij het behoud van je figuur door ondersteuning van vetverbranding2. En ondersteunt daarnaast een normaal metabolisme3. *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.1Salie: helpt bij opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en prikkelbare gevoelens *., Vitamine B6: draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit., Vitamine D3: ondersteunt bij het behoud van sterke botten en spieren., Koper en vitamine B12: ondersteunen het immuunsysteem., 2Groene thee: draagt bij aan gewichtsverlies en vetverbranding*., 3Zink: draagt bij aan een normaal metabolisme van koolhydraten, vetzuren en proteïnen., Chroom: helpt bij het behoud van een normaal bloedsuikergehalte en (vet)stofwisseling.2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens het ontbijt, met water innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.Ymea Silhouet is een voedingssupplement met een combinatie van vitamines, mineralen en natuurlijke extracten. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
€ 21,01
Vanaf 3 € 19,33 p/s
+
Davitamon Compleet Vrouw Overgang
Davitamon Compleet Vrouw Overgang
60tabl
Speciaal voor vrouwen in de overgang combineert Davitamon vitamines, mineralen en het natuurlijke extract Cimicifuga racemosa (zilverkaars). De samenstelling is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op de specifieke behoeften van het vrouwenlichaam gedurende de overgang. Davitamon Compleet Vrouw Overgang voorziet enerzijds in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen en helpt anderzijds bij typische overgangsverschijnselen, vitamine D is goed voor de weerstand en het behoud van sterke botten en soepele spieren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.Helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers en nachtelijk transpireren (Cimicifuga racemosa extract), Goed voor de gemoedstoestand, Goed voor de hormoonhuishouding (B6 en zink ), Goed voor de weerstand, Goed voor het energieniveau, Behoud van sterke botten, Ondersteunt het behoud van soepele spieren, Goed voor het ijzergehalte in het bloed, Helpt bij het gezond houden van de huid, Goed voor haren en nagels1 tablet per dag. De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.1) Cimicifuga racemosa extract (zilverkaars) 2) Vitamine C,D,K en calcium, magnesium, mangaan en zink 3) Vitamine D, calcium en magnesium Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn. 4) Vitamine B6, B12, koper en ijzer 5) Vitamine B6 en zink 6) Buiten bereik van jonge kinderen bewaren
€ 17,04
Vanaf 4 € 15,68 p/s
+
Lucovitaal Overgang Balans Tabletten
Lucovitaal Overgang Balans Tabletten
30tabl
Uitgebreide formule met o.a. Zilverkaars en Wilde Yam wat helpt bij opvliegers, nachtzweten en rusteloze en prikkelbare gevoelens. Cayennepeper zorgt voor het behoud van je silhouet en Vitamine D3 voor het behoud van sterke botten. Door de toevoeging van Zink draagt deze formule bij aan een normale hormoonhuishouding en voedt het de huid ( van binnenuit). Bevat tevens Hyaluronzuur. Zilverkaars & Wilde YamZilverkaars en Wilde Yam helpen bij opvliegers, nachtzweten, rusteloze en prikkelbare gevoelens en helpen bij het behoud van een rustige en comfortabele overgang*.Cayennepeper Cayennepeper helpt bij het behoud van je silhouet en draagt bij aan gewichtsvermindering. Vitamine B6 Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit, ondersteunt het energieniveau en helpt om vermoeidheid te verminderen. Vitamine D3  Vitamine D3 is goed voor het behoud van sterke botten en is goed voor de werking van de spieren. ZinkZink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding, voedt de huid (van binnenuit) en houdt je haren sterk.Gebruik1 x daags 1 tablet met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.IngredientenVulmiddelen / Excipients (Calcium carbonaat / Carbonate de calcium, Microkristallijne cellulose / Celullose microcristalline, Croscarmellose natrium / Croscarmellose sodique, Silicium dioxide / Dioxiyde de silicium, Magnesium stearaat / Stéarate de magnésium), Wilde yam / Igname sauvage, Zilverkaars / Actée, Cayenne peper extract / Extrait de poivre, Mineralen / Minéraux, Coating / Enrobage (Hydroxypropyl methylcellulose / Hydroxypropylméthylcellulose, Polyvinyl alcohol / Alcool polyvinylique, Talkpoeder / Talc), Hyaluronzuur / Acide hyaluronique, Vitamines. WaarschuwingBuiten bereik van jonge kinderen houden.
€ 6,11
+
Toon meer producten