main menu-icon
NACHTRUST

Valdispert Nacht Melatonine 5-htp L-trytofaan

|
Valdispert Nacht Melatonine 5-htp L-trytofaan
staffel

Productomschrijving

Valdispert Nacht Melatonine 5-htp L-trytofaan

Voor een natuurlijke nachtrust (valeriaan)

Valdispert Nacht Melatonine Tabletten is een natuurlijke rustgever met krachtige 3-voudige formule met valeriaanwortelextract, slaapmutsje en melatonine. Het valeriaanextract is afkomstig van de wortel waarvan een zuiver geconcentreerd extract van wordt gemaakt van hoge kwaliteit. Valeriaan geeft een ontspannen, rustig gevoel en zorgt voor een natuurlijke nachtrust*. Daarnaast zijn de bladeren van het slaapmutsje bekend om hun positieve invloed op het behouden van een natuurlijke slaap*. Melatonine is een lichaamseigenstof die in onze pijnappelklier wordt aangemaakt. Bij het slaap-waakritme speelt de lichaamseigen productie van melatonine een belangrijke rol.

- met krachtige 3-voudige formule
- bevat valeriaanwortelextract en slaapmutsje
- voor een natuurlijke nachtrust (valeriaan)
- behoud van uw natuurlijke slaap (slaapmutsje)
- geeft geen gewenning

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Dosering
Kort voor het slapen 1 tablet innemen. Slik de dragee in z'n geheel door, bijvoorbeeld met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Valdispert Nacht Melatonine kan regelmatig en gedurende langere tijd gebruikt worden.

Ingrediënten
L-tryptofaan, vulstof (cellulose), valeriaanextract (Valeriana officinalis), vulstof (calciumfosfaat), griffonia extract (Griffonia simplicifolia), slaapmutsje extract (Eschscholtzia californica), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), stabilisator (vernette natriumcarboxymethylcellulose), geharde katoenzaadolie, antiklontermiddel (siliciumdioxide), nicotinamide, glansmiddel (polydextrose, hydroxypropylmethylcellulose), kleurstof (titaandioxide), calciumpantothenaat, pyridoxine hydrochloride, MCT olie (geharde kokosolie), melatonine, antiklontermiddel (talk)

Waarschuwingen
Gebruik wordt afgeraden voor kinderen onder de 18 jaar, bij zwangerschap, bij borstvoeding, bij auto-immuunziekten of wanneer u anti-depressie middelen of anti-migraine middelen gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Lees meer
Valdispert Nacht Melatonine 5-htp L-trytofaan
Valdispert Nacht Melatonine 5-htp L-trytofaan
€ 15,98