main menu-icon
sinterklaas 2019 tickertape

Biovitaal Bromelaine/papaine

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

Samenstelling

Een combinatie van de eiwitsplitsende enzymen bromelaïne (2000 GDU/gram) en papaïne (100 NF/mg).

Gebruik

Volwassenen: 2 á 4 tabletten per dag (500-1000 mg) met voldoende water innemen. In sommige gevallen kunnen doses tot 2000 mg per dag noodzakelijk zijn. De dosis in 3 á 4 innames over de dag verdelen.

Wordt Bromelaïne Papaïne Complex gebruikt ter ondersteuning van de spijsvertering dan dient het bij de maaltijd ingenomen te worden. Bij de overige gevallen wordt het beste resultaat meestal bereikt als dit product buiten de maaltijden om wordt ingenomen.

Personen die allergisch zijn voor ananas, papaya, bijensteken en olijfboompollen kunnen overgevoelig reageren op bromelaïne. Personen die lijden aan hartkloppingen dienen eerst een deskundige te raadplegen alvorens zij hoge dosis bromelaïne innemen (boven 1800 mg per dag).

Aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige voeding.