main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


OVERIGE VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Springfield Regisense 5 Mg

|
Springfield Regisense 5 Mg
60 Tabl
€ 40,47
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Springfield Regisense 5 Mg

Gun jezelf die ondersteuning en kies voor iets extra's.

:De hectiek van het alledaagse bestaan zorgt ervoor dat de spanningen nog wel eens kunnen oplopen. We moeten dan wat stoom afblazen om een goede gezondheid te behouden. Volgens de laatste wetenschappelijke inzichten is het unieke, innovatieve supplement Regisense ontwikkelt. Regisense komt uit caseïne – een restant van de kaasproductie – en bevat het C12 peptide. C12 peptide bestaat uit 12 aminozuren en is dus een natuurlijke stof. Regisense C12 peptide is goed voor de bloeddruk en daarmee ook gunstig voor hart en bloedvaten. Regisense is een natuurproduct en ondersteunt bij het behoud van een gezonde bloeddruk.Gebruik:2 x daags 2 tabletten; bij voorkeur een half uur voor de maaltijd voor het ontbijt en het avondeten. Springfield adviseert om Regisense minimaal tussen de 4 en 8 weken te gebruiken. Waarschuwing:Bij Hypertensie voor gebruik eerst de behandelend arts raadplegen!

Afmetingen

Hoogte: 7.2 cm
Breedte: 6.8 cm
Diepte: 6.8 cm

Lees meer
Springfield Regisense 5 Mg
Springfield Regisense 5 Mg
€ 40,47