main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


PROSTAAT, BLAAS EN NIEREN

Springfield Cran - Max Capsules

|
Springfield Cran - Max Capsules
30 caps,
€ 13,71
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Springfield Cran - Max Capsules

Voor een goede blaasfunctie

Soms is extra ondersteuning van de blaas noodzakelijk vooral voor vrouwen en in het bijzonder ook tijdens de zwangerschap.Springfield Cran-Max bevat een hoog geconcentreerd cranberryconcentraat dat een gezond milieu in de blaas ondersteunt. Cran Max is afkomstig van het gehele complex van stoffen (34:1) uit de cranberry, vruchtvlees, schil, zaad en sap waardoor een synergie ontstaat. Tevens heeft Cran Max een bijzonder afgiftesysteem (Bioshield) dat de maag ontziet en de actieve bestandselen beschermt. Dit systeem zorgt tevens voor een constante gereguleerde afgifte.Dosering1 tot 2 x daags één capsule.

Afmetingen

Hoogte: 11 cm
Breedte: 7 cm
Diepte: 3 cm

Lees meer
Springfield Cran - Max Capsules
Springfield Cran - Max Capsules
€ 13,71