main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


SPIEREN EN GEWRICHTEN

Springfield Collasense Capsules

|
Springfield Collasense Capsules
 55%
korting
Kies je Inhoud
30vcap
30vcap
€ 38,95
€ 17,47
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Springfield Collasense Capsules

Gun jezelf die ondersteuning en kies voor iets extra's.

Bij het ouder worden kan het nodig zijn om het functioneren en het behoud van de bewegelijkheid van de gewrichten te ondersteunen. Collasense helpt de gewrichten soepel te houden door een beschermde werking op het gewrichtskraakbeen. Collageen is het belangrijkste structurele eiwit in het bind- en steunweefsel van het lichaam. Het collageen in gewrichtskraakbeen bestaat voor 85-90% uit collageen type II. Het ongedenatureerde collageen II in Collasense beïnvloedt op natuurlijke wijze het immuunsysteem, wat een gunstig effect heeft op het kraakbeen in de gewrichten.Hoe te gebruiken?1 capsule per dag buiten de maaltijd innemen (bij voorkeur een half uur voor het ontbijt of een andere maaltijd).WaarschuwingNiet geschikt voor vegetariërs.

Afmetingen

Hoogte: 11 cm
Breedte: 7 cm
Diepte: 4.5 cm

Lees meer
Springfield Collasense Capsules
Springfield Collasense Capsules
€ 17,47