main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


SPIEREN EN GEWRICHTEN

Springfield Gc-12 Gluco+chondr

|
Springfield Gc-12 Gluco+chondr
nieuw
60 Tabl
€ 25,01
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Springfield Gc-12 Gluco+chondr

Gun jezelf die ondersteuning en kies voor iets extra's.

Glucosamine & Chondroïtine zijn voedingsstoffen die bijdragen aan het behoud van soepele gewrichten.Hoe werkt het?WerkingUit recente informatie blijkt dat de combinatie van deze twee stoffen goed is voor de gewrichtsfunctie. GC-12 bevat een combinatie van deze twee voedingsstoffen, waarvan het aanbevolen gebruik 1 x per dag is. Dit in tegenstelling tot de gangbare voedingssupplementen, die minstens 3 x per dag gebruikt moeten worden.Door een speciale manier (CDT = Controlled Delivery Technology) worden glucosamine en chondroïtine gelijkmatig verdeeld over 12 uur. Het duurt dan nog eens meer dan 12 uur voordat de stoffen verdwenen zijn. Hierdoor profiteert u een volle dag van de gezondheidsbevordering van glucosamine en chondroïine.Gebruiksadvies1 maal daags 2 á 3 tabletten voor het ontbijt.Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.TipBewaren op een koele plaats en buiten bereik van jonge kinderen.Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Afmetingen

Hoogte: 7.2 cm
Breedte: 6.8 cm
Diepte: 6.8 cm

Lees meer
Springfield Gc-12 Gluco+chondr
Springfield Gc-12 Gluco+chondr
€ 25,01