main menu-icon
VOEDINGSSUPPLEMENTEN
Filter op
Sorteer op
Bluem Teeth And Bone Formula
gratis bezorgd plaatje
Bluem Teeth And Bone Formula
90cap
Voor een complete, dagelijkse mondverzorging van binnenuit, hebben we een hoogwaardig voedingssupplement ontwikkeld.Voedingssupplement voor sterke botten en tandenPoetsen alleen is niet genoeg voor een gezonde mond. Daarom hebben we speciaal als aanvulling op de dagelijkse mondverzorging voedingssupplementen ontwikkeld. We noemen het supplements for health, teeth & bone formula! Bij bluem® geloven we dat de mond het begin is van je spijsverteringskanaal. Een goede mondverzorging van binnen en van buiten is essentieel voor een gezond lichaam.bluem® teeth & bone formula bevat een unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten, zoals biologisch actief magnesium, koper, mangaan, zink, borium, vitamine C, vitamine B6, B12 en foliumzuur. Daarnaast bevat het ook hoge doseringen calcium, vitamine D3 en vitamine K2.Mondverzorging van binnenuitDe mineralen en vitaminen hebben een heilzame werking op tanden en botten. We selecteerden de meest optimale combinatie van vitaminen en mineralen.  De manier waarop bluem®  teeth & bone voedingssupplementen formula werkt noemt men ‘synergetisch’, omdat de verschillende voedingsstoffen in deze samenstelling elkaars eigenschappen positief versterken. Juist vanwege deze synergie, de biologische verhoudingen en de hoogwaardigheid van de ingrediënten worden onze supplementen in veel praktijken gebruikt bij de ondersteuning van de tandheelkundige behandeling.Voordelen teeth & bone formula- complete en hoogwaardige combinatie van ingrediënten- effectief voor behoud van gezonde tanden en sterke botten- draagt bij aan succes tandheelkundige behandeling- met vitamine D3 en K2- makkelijk in te nemen capsules- hypo-allergeen, 100% vegetarischGebruiksadviesVoor regulier gebruik is twee capsules per dag voldoende. In specifieke situaties is drie capsules per dag de geadviseerde hoeveelheid (bij tandheelkundige behandeling, extreem risico op caries, zie onderstaande veelgestelde vragen). Aanbevolen dosering niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl.Raadpleeg vóór gebruik uw arts bij ziekte, medicijngebruik (zoals bloedverdunnende middelen), zwangerschap of lactatie.De capsule is goed slikbaar, maar de inhoud mag ook uit de capsule worden gehaald en door de voeding worden gemengd.Voor wie?- Vóór-, tijdens en na tandheelkundige, implantologische en kaakchirurgische ingrepen- Ouderen met osteoporose- Mensen met cariës of met een (sterk) verhoogd cariësrisico- Vrouwen in/na menopauze- Kinderen vanaf 6 jaar met een (sterk) verhoogd cariësrisico
€ 44,82
Vanaf 2 € 41,23 p/s
+
Orthica D-10
 28%
korting
Orthica D-10
120stuks
Vitamine D speelt een rol bij het behoud van sterke botten en tanden en zorgt mede voor een goede weerstand. De voorziening van vitamine D vanuit de voeding en zonlicht is voor verschillende bevolkings- en leeftijdsgroepen niet altijd voldoende. Aan de ene kant door onvoldoende inname of blootstelling aan zonlicht aan de andere kant doordat de behoefte aan vitamine D in veel situaties verhoogd is, zoals bij kinderen tot 4 jaar, zwangeren, vrouwen boven de vijftig, mannen boven de 70, mensen met een donkere huidskleur of mensen die huidbedekkende kleding dragen. D-10 is een klein en gemakkelijk in te nemen tabletje. Kinderen tot en met 10 jaar kunnen extra vitamine D veilig innemen tot 50 mcg per dag, iedereen boven de 10 jaar (ook zwangeren) tot 100 mcg per dag. D-10 is goed te combineren met elke multi. Zoek je een basisaanvulling vitamine D? Vitamine D speelt een rol bij het behoud van sterke botten en tanden en zorgt mede voor een goede weerstand. De voorziening van vitamine D vanuit de voeding en zonlicht is niet altijd voldoende. Dat kan door onvoldoende zonlicht of onvoldoende vitamine D in de voeding komen. En in sommige situaties is de behoefte aan vitamine D verhoogd. Zoals bij kinderen tot 4 jaar, zwangeren, vrouwen boven de 50, mannen boven de 70, mensen met een donkere huidskleur of mensen die huid bedekkende kleding dragen. D-10 is een klein en gemakkelijk in te nemen tabletje en kan als aanvulling op de voeding worden ingezet. Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en helpt het natuurlijk immuunsysteem van de lichaamscellen. Vitamine D is goed voor het skelet en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten en speelt een rol bij botaanmaak. Daarbij draagt vitamine D bij tot normale calciumgehalten en normale fosforgehalten in het bloed. Vitamine D is ook van belang voor het behoud van sterke tanden en speelt een rol bij het behouden van soepele spieren.  Daarnaast helpt vitamine D bij het celdelingsproces en draagt het bij aan de aanmaak van cellen en weefsels.
€ 11,35
€ 8,06
Vanaf 6 € 7,66 p/s
+
Now Rode Klaver 375mg
Now Rode Klaver 375mg
100caps
Rode klaver heeft vele medische eigenschappen. De bloemen van rode klaver verbeteren de urineproductie, de bloedsomloop en afscheiding van de gal. Zij doen ook dienst als detergent, kalmerend middel en tonicum. De rode klaver heeft de capaciteit om slijmen los te maken en bronchiale krampen te kalmeren. De rode klaver wordt gebruikt in de behandeling van huidklachten (vooral eczeem en psoriasis), borstkanker, kanker van de eierstokken en het lymfatische systeem, chronische degeneratieve ziekten, kinkhoest en droge hoest. De rode klaver is één van de rijkste bronnen van isoflavonen, maar bevat ook mineralen zoals calcium, magnesium, chroom, kalium, en vitaminen zoals niacine, thiamine en vitamine C. De rode klaver zalven worden gebruikt om huidproblemen zoals psoriasis en eczeem te behandelen. Op droge stof basis bevat rode klaver meer dan 10 maal meer isoflavonen dan soja. Volgens de database van de Iowa Universiteit bevat 100 g droge klaver 1322 mg formononetin en 833 mg biochanin A. Rode klaver bevat ook nog de typsiche soja isoflavonen: genisteïne en daïdzeïne. De isoflavonen bevinden zich vooral in de bladeren van de rode klaver. In de bloemen van de rode klaver is het gehalte veel lager. Indien de de rode klaver isoflavonen geïsoleerd worden dan hebben ze niet dezelfde eigenschappen als de gehele plant. De isoflavonen extracten uit rode klaver worden wel gebruikt tegen symptomen van de menopauze, opvliegers, cardiovasculaire problemen en voor het behoud van de botdensiteit.Dosering1-3 maal daags 1 capsule.WaarschuwingNiet gebruiken tijdens zwangerschap en ook niet als er borstvoeding wordt gegeven.
€ 13,46
Vanaf 4 € 12,38 p/s
+
Toon meer producten