main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


WEERSTAND

Springfield Echincell Sft.gel

|
Springfield Echincell Sft.gel
60 caps,
€ 12,47
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Springfield Echincell Sft.gel

Gun jezelf die ondersteuning en kies voor iets extra's.

Echinacea is sinds tientallen jaren bekend om zijn eigenschappen het immuunsysteem te bevorderen en te activeren. Echincell is een gepatenteerde vorm van echinacea dat volgens recente wetenschappelijke inzichten is gestandaardiseerd op drie verschillende bioactieve componenten. Deze bestanddelen – alkylamiden, polysaccharides en cichoreizuur – zorgen voor een bevordering van het afweersysteem. Het gepatenteerde Echincell bevat een goede ratio van de natuurlijke, actieve plantenextracten. Echincell is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten die laten zien dat drievoudig gestandaardiseerde echinacea de immuunfunctie kan helpen bevorderen.  Doseringbij ondersteuning van het afweersysteem één softgel per dag, bij activering van het afweersysteem: 5 x per dag een softgel gedurende twee dagen; daarna 3 x per dag een softgel tot maximaal 21 dagen

Afmetingen

Hoogte: 7 cm
Breedte: 4.5 cm
Diepte: 4.5 cm

Lees meer
Springfield Echincell Sft.gel
Springfield Echincell Sft.gel
€ 12,47