main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


ZWANGERSCHAP

Davitamon Foliumzuur Tabletten Met Vitamine D

2 4 4 4
|
Davitamon Foliumzuur Tabletten Met Vitamine D
Kies je Inhoud
2x84st
84stuks
84stuks
€ 10,99
1 x 84stuks
1 x 10,99
€ 10,99
 
3 x 84stuks
3 x € 10,22
€ 30,66
Bespaar 7%
4 x 84stuks
4 x € 9,89
€ 39,56
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: 37

Productomschrijving

Davitamon Foliumzuur Tabletten Met Vitamine D

Speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger willen worden of net zwanger zijn

Davitamon Foliumzuur met vitamine D is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger willen worden of net zwanger zijn. Het voorziet in de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid extra foliumzuur en vitamine D zoals geadviseerd wordt door de Gezondheidsraad. De smelttablet met pepermuntsmaak is gemakkelijk zonder water in te nemen en lost eenvoudig op in de mond.

Ondersteunt de ontwikkeling van de baby (B11), Draagt bij aan de vorming van de placenta (B11), Draagt bij aan de vorming van de rode bloedcellen (B11), Behoud van sterke botten (D3), Draagt bij aan de botaanmaak van de baby (D3)

1 smelttablet. Smelt op de tong, zonder water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

1) Foliumzuur (B11) 2) Vitamine D3 Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Afmetingen

Hoogte: 13.6 cm
Breedte: 8.8 cm
Diepte: 1.5 cm

Lees meer
Davitamon Foliumzuur Tabletten Met Vitamine D
Davitamon Foliumzuur Tabletten Met Vitamine D
€ 10,99