main menu-icon
DRUGSTEST

Testjezelf Drugstest Cocaine

3 5 5 4
|
Testjezelf Drugstest Cocaine
Kies je Inhoud
25stuks
3stuks
6stuks
3stuks
€ 8,95
1 x 3stuks
1 x 8,95
€ 8,95
 
4 x 3stuks
4 x € 8,68
€ 34,72
Bespaar 3%
5 x 3stuks
5 x € 8,41
€ 42,05
Bespaar 6%
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 14

Productomschrijving

Testjezelf Drugstest Cocaine

Deze betrouwbare test voor 22.00 uur besteld, morgen discreet thuisbezorgd

Met deze test kunt u de aanwezigheid van benzoylecgonine in urine aantonen. Benzoylecgonine is een metaboliet (afbraakproduct) van cocaïne. De Cocaïne Drugstesten worden al jaren gebruikt door de vele drugshulp instituten die wij tot onze klantenkring mogen rekenen. Nu ook geschikt voor het thuis testen op Cocaïne gebruik.

Cocaïne wordt gewonnen uit de bladeren van de coca plant. Gebruik van cocaïne kan zorgen voor euforie, een toename van het zelfvertrouwen en zelfs het gevoel dat men over bovenmenselijke krachten beschikt. Het leidt ook tot een snellere polsslag, een verwijding van de pupillen, koorts, spiertrekkingen en zweten. Benzoylecgonine kan 24 tot 60 uur na het gebruik van cocaïne nog in de urine worden aangetoond.

Hoe betrouwbaar is de test?
Klinische studies tonen aan dat de drugstesten zeer betrouwbaar zijn. In urinemonsters met een gehalte boven de kritische grens waarde zal dit zeker worden aangetoond. De kritische grenswaarde waarbij de testlijn T al begint te verdwijnen ligt bij 300 ng/ml. Door deze lage grenswaarde kan ook een gering cocaïnegebruik al worden aangetoond.

Hoe lang is cocaïne (benzoylecgonine) in urine aantoonbaar?
Benzoylecgonine wordt door het lichaam snel afgebroken en is ca. 1-4 dagen aantoonbaar in de urine, waarbij factoren als lichaamsgewicht en de mate van gewenning op deze tijd van invloed kunnen zijn. De test is zeer gevoelig en toont al een betrekkelijk kleine concentratie (300 ng/ml) in de urine aan.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 8 cm
Diepte: 6 cm

Lees meer
Testjezelf Drugstest Cocaine
Testjezelf Drugstest Cocaine
€ 8,95