main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


URINETEST

Testjezelf Multi Urinezuur Strips

1 4 4 4
|
Testjezelf Multi Urinezuur Strips
25 Stuks
€ 19,63
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Testjezelf Multi Urinezuur Strips

Multi-Check Urinezuur Teststrips (25). Per 25 verpakte urinezuur strips om betrouwbaar thuis het urinezuur gehalte vast te stellen. Alleen te gebruiken met de Multi-Check Glucose & Urinezuur meter.

Het is nu mogelijk om thuis het urinezuur gehalte te meten. Deze strips zijn lang houdbaar, gecodeerd voor een betrouwbare uitslag en snel. Met de genoemde meter kunt u binnen 10 seconden thuis nu het urinezuur** bepalen.

* Urinezuur wordt gevormd bij de afbraak van purines. Purines komen in de bloedsomloop door de voedselvertering en door de afbraak van cellen in het lichaam. Het meeste urinezuur wordt via de nieren met de urine verwijderd; een deel van het urinezuur verlaat het lichaam met de ontlasting.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Testjezelf Multi Urinezuur Strips
Testjezelf Multi Urinezuur Strips
€ 19,63