main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Herome Nagelverharder Extra Sterk *Bestekoop
 17%
korting

Herome Nagelverharder Extra Sterk *Bestekoop

8ml
De onbetwiste nummer één onder de Nagelverharders! Deze unieke Herôme Nail Hardener Extra Strong garandeert harde nagels binnen 14 dagen. Al na 8 dagen zijn de eerste resultaten merkbaar! Door de verharder worden de nagels binnen no time ijzersterk. Doe de kuur maximaal 4 keer per jaar. Mooie lange nagels zijn voor iedereen mogelijk!Herôme Nail Hardener Extra Strong USP’s• In 14 dagen gegarandeerd harde en lange nagels• Voor zwakke en inscheurende nagels• Kan als beschermende base coat gebruikt worden• Geeft een mooie glans• Dit product is TFS hars- en TolueenvrijAanbevolen in combinatie metOm de nagels veerkrachtig te houden raden wij aan om de nagelverharder te combineren met de Herôme Nourishing Nail Oil. De Herôme Nourishing Nail Oil. Deze olie zorgt ervoor dat de nagels soepel en veerkrachtig blijven en is onbeperkt te gebruiken.TipBreng de Herôme Nourishing Nail Oil tijdens de nagelverharder kuur aan de onderkant van het uiteinde van je nagels aan. Dit geeft de nagels extra veerkracht! Met de Nourishing Nail Oil wordt voorkomen dat nagels afbreken als je je nagel ergens tegenaan stoot.GebruiksaanwijzingDag 1: Breng een laag Nail Hardener aanDag 2: Breng een tweede laag Nail Hardener aanDag 3: Verwijder de laagjes met de Caring Nail Polish Remover en breng een laagje Nail Hardener aanDag 4: Breng een tweede laagje Nail Hardener aan, etc. Herhaal dit gedurende een kuur van 14 dagen
€ 13,45
€ 11,11
+
Herome Direct Desinfect S.O.S. Handgel Spray *Bestekoop
beste koop plaatje

Herome Direct Desinfect S.O.S. Handgel Spray *Bestekoop

75ml
Direct Desinfect spray is ontwikkeld en als beste getest om oppervlakten te desinfecteren.Niet alleen op onze handen maar ook op oppervlakten kan een virus tot 72 uur overleven. Het is dus aan te raden om naast het regelmatig wassen en desinfecteren van je handen, ook oppervlakten regelmatig te desinfecteren. Spray meerdere malen per dag deurklinken, trapleuningen, tafelbladen en aanrechtbladen in met Direct Desinfect spray om deze te ontsmetten. Vergeet ook je computermuis, toetsenbord, mobiele telefoon, winkelwagentje & autostuur niet regelmatig te reinigen.Meer over dit product:De desinfecterende spray doodt 99% van alle organismen. De Direct Desinfect Spray is de perfecte aanvulling op je persoonlijke hygiëne. Vooral op momenten buitenshuis, op vakantie of tijdens een griepepidemie. Je gebruikt de spray op deurknoppen, telefoons en sanitaire voorzieningen. Binnen enkele seconden zijn de oppervlakken bacterievrij.! Belangrijk om te weten: de Direct Desinfect-lijn van Herome staat geregistreerd als biocide. Om deze unieke status te krijgen zijn al onze Direct Desinfect producten getest door de Ctgb. Dit college is onafhankelijk en opereert naar de richtlijnen van de Europese en nationale wetgeving. De Herome Direct Desinfect-lijn voldoet aan de strenge regels van deze biocidewet.Om besmettingen van bacteriën en andere organismen te voorkomen is de Direct Desinfect een essentiële toevoeging aan je handverzorgingsroutine. Een product zoals zeep verwijdert wel het vuil van je handen maar, doodt niet elle organismen. En wist je dat de meeste besmettingen via de handen plaatsvinden? De handen zitten vol met ziekteverwekkende organismen en die kunnen tot wel 72 uur overleven op je handen. Komen je handen in de buurt van je mond dan ligt een besmetting al snel op de loer.Wees daarom altijd en overal voorbereidt; Desinfecteer uit voorzorg je voorwerpen regelmatig met Herome Direct Desinfect. Zo bescherm je niet alleen jezelf maar voorkom je ook dat je een besmetting doorgeeft aan een ander.  De Direct Desinfect doodt organismen bacteriën en virussen in een handomdraai.•    Geschikt voor de gevoelige huid.•    Uitgebreid getest en voldoet aan de strenge regels van de biocidewet.•    Bevat 80% alcohol.•    Werkt hydraterend.•    Bevat geen parfum, conserveermiddelen en kleurstoffen.•    Is PH-neutraal.•    Perfecte aanvulling voor je dagelijkse hand hygiëne.Zo werkt hetSpray een kleine hoeveelheid Direct Desinfect op het voorwerp en laat het even inwerken. Binnen enkele seconden is het voorwerp droog en bacterievrij!
€ 6,45
Vanaf 4 € 6,13 p/s
+
Herome Direct Desinfect Handgel Double Active Geparfumeerd

Herome Direct Desinfect Handgel Double Active Geparfumeerd

75ml
Handig voor thuis, op kantoor of in de tas: de desinfecterende gel beschermt je tegen ziekteverwekkende organismen en droogt de handen niet uit. Een schoon en fris gevoel zonder water of zeep. Te gebruiken als desinfectie na het handen wassen maar tussendoor ook te gebruiken als er geen water of zeep in de buurt is. Meer over dit product:De handen worden binnen enkele seconden gereinigd en gehydrateerd. Het toegevoegde ingrediënt glycerine vermindert huidirritaties en beschermt de handen tegen uitdroging. Bovendien verwijdert de gel 99% van alle organismen, een percentage dat met water en zeep niet bereikt wordt. ! Belangrijk om te weten: de Direct Desinfect-lijn van Herome staat geregistreerd als biocide. Om deze unieke status te krijgen zijn al onze Direct Desinfect producten getest door de Ctgb. Dit college is onafhankelijk en opereert naar de richtlijnen van de Europese en nationale wetgeving. De Herome Direct Desinfect-lijn voldoet aan de strenge regels van deze biocidewet.Om besmettingen door ziekteverwekkende organismen te voorkomen is de Direct Desinfect een essentiële toevoeging aan je handverzorgingsroutine. Een product zoals zeep verwijdert wel het vuil van je handen maar, doodt geen bacteriën of organismen. En wist je dat de meeste besmettingen via de handen plaatsvinden? De handen zitten vol met organismen en die kunnen tot wel 72 uur overleven op je handen. Komen je handen in de buurt van je mond dan ligt een besmetting al snel op de loer. Wees daarom altijd en overal voorbereidt; Desinfecteer uit voorzorg ook je voorwerpen regelmatig met Herome Direct Desinfect Spray. Zo bescherm je niet alleen jezelf maar voorkom je ook dat je een besmetting doorgeeft aan een ander. De Direct Desinfect doodt organismen in een handomdraai.•    Uitgebreid getest en voldoet aan de strenge regels van de biocidewet.•    Bevat 80% alcohol.•    Werkt hydraterend.•    Bevat geen conserveermiddelen.•    Is PH-neutraal.•    Perfecte aanvulling voor je dagelijkse hand hygiëne.Zo werkt het:Breng een kleine hoeveelheid Direct Desinfect aan op één hand en verdeel dit door middel van een was beweging. Er kunnen eventueel kleine korreltjes ontstaan, dit is vuil dat loslaat van de huid.
€ 5,99
Vanaf 4 € 5,75 p/s
+
Herome Direct Desinfect S.O.S. Handgel Sensitive Ongeparfumeerd

Herome Direct Desinfect S.O.S. Handgel Sensitive Ongeparfumeerd

200ml
Handig voor thuis, op kantoor of in de tas: de desinfecterende gel beschermt je tegen ziekteverwekkende organismen en droogt de handen niet uit. Een schoon en fris gevoel zonder water of zeep. Te gebruiken als desinfectie na het handen wassen maar tussendoor ook te gebruiken als er geen water of zeep in de buurt is.Meer over dit product:De handen worden binnen enkele seconden gereinigd en gehydrateerd. Het toegevoegde ingrediënt glycerine vermindert huidirritaties en beschermt de handen tegen uitdroging. Bovendien verwijdert de gel 99% van alle organismen, een percentage dat met water en zeep niet bereikt wordt.! Belangrijk om te weten: de Direct Desinfect-lijn van Herome staat geregistreerd als biocide. Om deze unieke status te krijgen zijn al onze Direct Desinfect producten getest door de Ctgb. Dit college is onafhankelijk en opereert naar de richtlijnen van de Europese en nationale wetgeving. De Herome Direct Desinfect-lijn voldoet aan de strenge regels van deze biocidewet.Om besmettingen door ziekteverwekkende organismen te voorkomen is de Direct Desinfect een essentiële toevoeging aan je handverzorgingsroutine. Een product zoals zeep verwijdert wel het vuil van je handen maar, doodt geen bacteriën of organismen. En wist je dat de meeste besmettingen via de handen plaatsvinden? De handen zitten vol met organismen en die kunnen tot wel 72 uur overleven op je handen. Komen je handen in de buurt van je mond dan ligt een besmetting al snel op de loer.Wees daarom altijd en overal voorbereidt; Desinfecteer uit voorzorg ook je voorwerpen regelmatig met Herome Direct Desinfect Spray. Zo bescherm je niet alleen jezelf maar voorkom je ook dat je een besmetting doorgeeft aan een ander.De Direct Desinfect doodt organismen in een handomdraai. ·         Uitgebreid getest en voldoet aan de strenge regels van de biocidewet. ·         Bevat 80% alcohol. ·         Werkt hydraterend. ·         Bevat geen conserveermiddelen. ·         Is PH-neutraal. ·         Perfecte aanvulling voor je dagelijkse hand hygiëne.   Zo werkt het:Breng een kleine hoeveelheid Direct Desinfect aan op één hand en verdeel dit door middel van een was beweging. Er kunnen eventueel kleine korreltjes ontstaan, dit is vuil dat loslaat van de huid.    
€ 8,99
Vanaf 5 € 8,54 p/s
+
Herome Growth Explosion
 17%
korting

Herome Growth Explosion

7ml
Lukt het jou maar niet om lange nagels te krijgen? De Herôme Nail Growth Explosion kan jou hier een handje bij helpen! Het serum bevordert de micro circulatie, waardoor nagels sneller groeien. De Herôme Nail Growth Explosion is rijk aan Silicium. Silicium speelt een belangrijke rol in de groei van gezonde en sterke nagels. De hydraterende werking zorgt bovendien voor een soepele nagel. Een perfect product voor mensen die korte en beschadigde nagels hebben, door bijvoorbeeld nagelbijten.Herôme Nail Growth Explosion USP’s• Stimuleert een gezonde nagelgroei• Stimuleert de microcirculatie• Versterkt de nagelplaat• Hydraterend• Geeft buigzaamheid• Verbetert de conditie van de nagel• Laat geen glans achter op de nagels, dus ook geschikt voor mannen en kinderenAanbevolen in combinatie metGebruik naast de Nail Growth Explosion de Herôme Cuticle Remover voor het terug duwen van de nagelriemen. Losse nagelriemen zorgen voor een betere werking van de Nail Growth Explosion. De voeding kan de nagelmatrix namelijk beter bereiken. Tevens wordt de groei van de nagels niet geremd door een vastzittende nagelriem.GebruiksaanwijzingDe Herôme Nail Growth Explosion is te gebruiken in een kuur van twee weken. Reinig voor gebruik de nagels met de Herôme Caring Nail Polish Remover. Breng dagelijks met het pipetje één druppel per nagel aan. Voor een goede opname van de gel dient deze licht met de vingers te worden ingemasseerd. De nagels moeten worden gewassen en gedroogd voordat een nagellak wordt aangebracht.
€ 13,50
€ 11,09
Vanaf 3 € 10,87 p/s
+
Herome Nagelvijl Glans 4-way Groen 15 Mm
 15%
korting

Herome Nagelvijl Glans 4-way Groen 15 Mm

Stuk
Binnen 1 minuut 10 hoogglanzende nagels zonder gebruik van een nagellak! Zonder dat de nagels gelakt hoeven te worden geeft deze vijl op een eenvoudige manier een prachtige duurzame glans. Tevens kunnen de nagels gemodelleerd en op lengte gevijld worden. Alles in één vijl.Heeft u een beroep waarbij het dragen van nagellak niet toegestaan is? Deze vijl biedt u dan de uitkomst! Zonder nagellak creëer je een langdurig schitterende natuurlijke glans.Herôme 4-Way Perfect Nail Buffer USP’s• Multifunctioneel; één fase voor de nagelrand, drie fases voor het nageloppervlak• Geeft nagels een schitterende natuurlijke glans• Verzorgde mooie nagels zonder nagellak• Maakt nageloppervlak glad, waardoor een eventuele lak langer en beter hecht• Zeer buigzaam en daardoor makkelijk in gebruik• Afwasbaar, waardoor de vijl langer meegaat• Stimuleert de doorbloeding waardoor nagels beter groeienAanbevolen in combinatie metDoor na het gebruik van de 4-Way Perfect Nail Buffer de Natural Nail Whitener aan te brengen creëer je het echte ‘wauw effect’! Een French Manicure look ligt met deze twee producten binnen handbereik.Gebruiksaanwijzing: Blauw: met het blauwe gedeelte worden de nagels in model gevijld. Hiermee mag nooit het oppervlak van de nagels gevijld worden, omdat dit gedeelte daarvoor te grof is.Roze: het roze gedeelte wordt gebruikt om het oppervlak van de nagels glad te vijlen. Let op, deze stap mag maar 1 keer per maand uitgevoerd worden, omdat de nagels anders te dun kunnen worden.Wit: verwijder vervolgens met het witte gedeelte de dode huidcellen van de nagelplaat.Grijs: tot slot zorgt het grijze gedeelte voor een prachtige glans op de nagels. Deze stap mag dagelijks herhaald worden.
€ 2,99
€ 2,54
+
Herome Natural Nail Whitener
 19%
korting

Herome Natural Nail Whitener

10ml
Zijn jou nagels dof en verkleurd en heb je geen tijd om je nagels te lakken met een basecoat, kleurlak en topcoat? Gebruik dan onze Herôme Natural Nail Whitener. Deze lak camoufleert verkleuringen en geeft tevens een schitterend mooie glans binnen één minuut. De lak accentueert de natuurlijke roze kleur van de nagel en bovendien worden de nagelranden witter. Al binnen één minuut is de Herôme Natural Nail Whitener droog en zien jou nagels er perfect verzorgd uit.Herôme Natural Nail Whitener USP’s• Nagelranden zien er witter uit• Accentueert de natuurlijke roze kleur van de nagel• Camoufleert verkleuringen• Geeft een mooie heldere glans• Geeft binnen één minuut resultaat• Mooi in combinatie met het Herôme Nail White PencilAanbevolen in combinatie metDoor voor het aanbrengen van de Natural Nail Whitener de Super Shine te gebruiken creëer je het echte ‘wauw effect’! Een French Manicure look ligt met deze twee producten binnen handbereik.TipLeg de Natural Nail Whitener in je auto en handtas zodat je altijd en overal je nagels van een schitterende glans kunt voorzien. Het is ook erg handig om de lak overal binnen hand bereik te hebben voor als je onderweg bent en je achter komt dat er een gat in je panty zit! Je voorkomt eenvoudig het verder scheuren van je panty door de Natural Nail Whitener op het gat aan te brengen.GebruiksaanwijzingBreng één of twee lagen lak aan om de verkleuring te camoufleren. De lak even laten drogen en na één minuut is het resultaat duidelijk te zien.
€ 12,44
€ 9,98
+
Toon meer producten