main menu-icon
sinterklaas 2019 tickertape
Filter op
Sorteer op
Herome Nagelvijl Glans 4-way Groen 15 Mm
 48%
korting
Herome Nagelvijl Glans 4-way Groen 15 Mm
Stuk
Binnen 1 minuut 10 hoogglanzende nagels zonder gebruik van een nagellak! Zonder dat de nagels gelakt hoeven te worden geeft deze vijl op een eenvoudige manier een prachtige duurzame glans. Tevens kunnen de nagels gemodelleerd en op lengte gevijld worden. Alles in één vijl.Heeft u een beroep waarbij het dragen van nagellak niet toegestaan is? Deze vijl biedt u dan de uitkomst! Zonder nagellak creëer je een langdurig schitterende natuurlijke glans.Herôme 4-Way Perfect Nail Buffer USP’s• Multifunctioneel; één fase voor de nagelrand, drie fases voor het nageloppervlak• Geeft nagels een schitterende natuurlijke glans• Verzorgde mooie nagels zonder nagellak• Maakt nageloppervlak glad, waardoor een eventuele lak langer en beter hecht• Zeer buigzaam en daardoor makkelijk in gebruik• Afwasbaar, waardoor de vijl langer meegaat• Stimuleert de doorbloeding waardoor nagels beter groeienAanbevolen in combinatie metDoor na het gebruik van de 4-Way Perfect Nail Buffer de Natural Nail Whitener aan te brengen creëer je het echte ‘wauw effect’! Een French Manicure look ligt met deze twee producten binnen handbereik.Gebruiksaanwijzing: Blauw: met het blauwe gedeelte worden de nagels in model gevijld. Hiermee mag nooit het oppervlak van de nagels gevijld worden, omdat dit gedeelte daarvoor te grof is.Roze: het roze gedeelte wordt gebruikt om het oppervlak van de nagels glad te vijlen. Let op, deze stap mag maar 1 keer per maand uitgevoerd worden, omdat de nagels anders te dun kunnen worden.Wit: verwijder vervolgens met het witte gedeelte de dode huidcellen van de nagelplaat.Grijs: tot slot zorgt het grijze gedeelte voor een prachtige glans op de nagels. Deze stap mag dagelijks herhaald worden.
€ 2,99
€ 1,53
+
Herome Gel Cuticle Peeling
 23%
korting
Herome Gel Cuticle Peeling
8ml
Wil jij binnen één minuut elastische en soepele nagelriemen? De Herôme Cuticle Peeling Gel maakt de vastzittende nagelriemen los en verwijdert op milde wijze losse velletjes. Het weekt de vaste nagelriem los waardoor deze elastisch en soepel wordt. Losse nagelriemen zorgen voor een goeie voeding van de matrix en betere groei van de nagels. De Cuticle Peeling Gel heeft kunststofkorreltjes welke zorgen voor een grondig en schoon resultaat.Herôme Cuticle Peeling Gel USP’s• Weekt nagelriemen los en maakt ze soepel• Kunststofkorreltjes verwijderen velletjes en verzachten harde huiddeeltjes• De groei van nagels wordt niet langer vertraagt• Geen ontsierende witte, droge velletjes om de nagels meerAanbevolen in combinatie metAls de Herôme Cuticle Peeling Gel goed ingeweekt is kan de nagelriem eenvoudig teruggeduwd worden met de Herôme Cuticle Pusher. Duw je nagelriemen nooit terug met je eigen nagels. Aangezien je met je nagels eenvoudig bacteriën onder je nagelriemen duwt vergroot je hiermee de kans op ontstekingen. GebruiksaanwijzingDe Herôme Cuticle Peeling Gel rond de nagelriemen ruim aanbrengen in een U-vorm, vijf minuten laten intrekken en vervolgens masserend scrubben. Daarna de nagelriemen met water afspoelen zodat alle scrubdeeltjes verwijderd zijn. Tenslotte de nagelriemen voorzichtig terugduwen met het Herôme Cucicle Pusher.Let op: de nagelriemen pas terug duwen nadat de nagelriemen afgespoeld zijn om te voorkomen dat scrubdeeltjes onder de nagelriem gedrukt worden.
€ 11,75
€ 9,02
+
Herome Chapped Foot Creme
 13%
korting
Herome Chapped Foot Creme
Per stuk
Chapped Skin Foot Cream bestrijdt pijnlijke, droge kloven op de voeten en herstelt de droge huid. Door de intensieve dieptewerking van de werkzame bestanddelen zoals sheabutter, vitamine E en vitamine B5 wordt de vorming van nieuwe huidcellen geactiveerd. Zo kan de kapotte huid (kloven) zich herstellen. De ingrediënten verzachten de huid, stimuleren de bloedcirculatie, verbeteren de elasticiteit van de huid en maken de huid weer veerkrachtig. Niet geschikt voor kloven in verweekte huid tussen de tenen.Herôme Chapped Skin Foot Cream USP’s• Droge huid voelt fluweelzacht en soepel aan• Maakt een einde aan ontsierende kloven op de hielen• Intensieve dieptewerking• Bevat sheabutter: laat de huid soepeler aanvoelen, werkt verzachtend op de huid• Bevat bisabolol: werkt kalmerend en zuiverend• Bevat vitamine E: werkt hydraterend, vochtregulerend en bevordert de huiddoorbloeding• Bevat panthenol vitamine B5: voorkomt huid uitdroging en maakt nagels sterkerAanbevolen in combinatie metVoor optimaal resultaat combineren met tweewekelijks gebruik van de Herôme Revitalising Footbath Tablets. Het overtollige eelt kan na het voetenbad eenvoudig verwijderd worden met een puimsteen of eeltrasp, waardoor de werkzame ingrediënten van de crème direct op de juiste plek terechtkomen.GebruiksaanwijzingBreng de Herôme Chapped Skin Foot Cream dagelijks met masserende beweging aan op de voeten, bij voorkeur voor het slapengaan. Overmatig eelt kan de werkzaamheid van de crème belemmeren. Gebruik in 14-daagse kuur vorm.
€ 14,95
€ 12,92
+
Toon meer producten