DRINKFLESSEN

Dopper Drinkfles Solid Steel 800ml Pure White

11 5 5 4
|
Dopper Drinkfles Solid Steel 800ml Pure White
Dopper Drinkfles Solid Steel 800ml Pure White
Dopper Drinkfles Solid Steel 800ml Pure White
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis
Voorraad: >50
Per stuk
€ 24,50
€ 24,49

Productomschrijving

Dopper Drinkfles Solid Steel 800ml Pure White

Dopper is de ideale drinkfles voor kraanwater: duurzaam, handig en mooi.

Sterk, stoer, robuust, sexy: woorden schieten tekort bij het beschrijven van onze man van staal. De Dopper Steel fles is zo geliefd dat fans er met stalen zenuwen voor in de virtuele rij hebben gestaan. Dat begrijpen wij, want deze rvs Dopper is toch wel een industrieel meesterwerkje. En laten we eerlijk zijn: size does matter! Want in de Dopper Steel past 800 ml water, dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. Ideaal dus voor de gulzige lieden onder ons, of juist de hele luie donders die willen besparen op heen-en-weertjes naar de kraan.

Deze rvs waterfles past bij jou omdat jij een Baas bent, met een hoofdletter B. Jij houdt van extreme sporten, liefst iets met modder en veel zweet. Maar voor een lesje bodybalance of een uurtje XCO-en ben jij ook nooit te beroerd. In de sportschool valt zelfs de ventilator even stil als jij binnen komt lopen met jouw steel mét sportcap. Want jij draagt de stalen Dopper bidon met evenveel trots als jouw eigen stalen abs of compenseert het gebrek aan spieren juist met deze gillend woeste duurzame waterfles.

Dit sterke staaltje vakmanschap wordt verantwoord geproduceerd in China. Daar gaat het er gelukkig een stuk beter aan toe dan de associaties die jij daar misschien mee hebt. Zo hebben wij met de fabriek een zogenaamde ‘code of conduct’ opgesteld. Dit is een gedragscode waarin is vastgelegd dat de fabriek moet voldoen aan een aantal basisnormen en waarden. Producenten blij, jij blij, karma blij. Check.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer