HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Philips Spaarl.8we14ww Genie

1 4 4 4
|
Philips Spaarl.8we14ww Genie
Philips Spaarl.8we14ww Genie
Philips Spaarl.8we14ww Genie
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis
Voorraad: 1
Per stuk
€ 8,56

Productomschrijving

Philips Spaarl.8we14ww Genie

De nummer 1 spaarlamp van Europa
Goede lichtkwaliteit in een compacte lamp
Deze lamp betaalt zichzelf binnen een jaar terug en helpt uw energierekening nog heel lang daarna te verlagen. Dankzij zijn kleine formaat past hij op al die plekjes waar u extra licht nodig hebt. Geen wonder dat dit de meest verkochte lamp van Europa is!

Energiebesparing tot wel 80%
Deze lamp bespaart 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Hij betaalt zichzelf terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Bespaar nu en verlaag uw energierekening door de schakelaar om te zetten.

Levensduur van 10 jaar, dus geldbesparend
Spaarlampen hebben een langere levensduur dan standaardlampen. Een spaarlamp met een levensduur van 10 jaar vervangt 10 standaardlampen. Zodoende bespaart u geld en hoeft u jarenlang geen lamp meer te vervangen. De levensduur is gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 2,7 uur per dag of 1000 uur per jaar. Dit gemiddelde wordt beïnvloed door een wisselend gebruik tijdens de diverse seizoenen (donkere winter vs. lichte zomer), de weersomstandigheden (zonnige vs. donkere regenachtige dag) en de kamer waarin de lamp wordt gebruikt (kortstondig gebruik in de badkamer vs. langdurig gebruik in de woonkamer).

Korte opwarmtijd
Met onze snel startende, energiezuinige lampen hoeft u nooit meer lang te wachten totdat de lamp op volle kracht brandt.

Afmetingen

Hoogte: 14.4 cm
Breedte: 4.5 cm
Diepte: 4.5 cm

Lees meer