main menu-icon
OVERIGE ONGEDIERTE

Processierups Gel

|
Processierups Gel
 33%
korting
50ml
€ 11,95
€ 7,99
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Processierups Gel

Algemeen
Processierups Gel met Kleefroller is een verkoelende,verzachtende gel met herbruikbare kleefroller bestemd voor brandhaartjes van de processierups. Zodra de lente begint, wordt de eikenprocessierups in Nederland weer actief en is het oppassen geblazen voor de minuscule brandharen die deze rups verliest. Met de bijgevoegde herbruikbare roller kunt u eerst de brandharen verwijderen door deze over de huid te rollen. Deze roller kunt u door het handige formaat overal eenvoudig mee naartoe nemen en is makkelijk in gebruik. Bovendien is de kleefroller herbruikbaar. Na gebruik kunt u de haren gewoon weer afspoelen, waardoor u de roller weer opnieuw kunt gebruiken.

Zodra u de huid met de roller zoveel mogelijk van de brandharen heeft ontdaan en met water heeft afgespoeld, kunt u de Processierups Gel aanbrengen. De gel verkoelt en kalmeert de huid bij klachten als jeuk en prikkelingen die veroorzaakt worden door de brandharen van de processie-rups. Daarnaast heeft de gel een verzorgende en verzachtende werking.

Processierups Gel met Kleefroller:
- verlicht jeuk en prikkelingen van de huid na aanraking met brandharen van de processierups
- verkoelende en kalmerende werking, verzorgt en verzacht de huid
- met handige kleefroller waarmee de haartjes eerst verwijderd kunnen worden
- de roller is herbruikbaar en gemakkelijk mee te nemen

Hoe te gebruiken?
Wanneer u in aanraking komt met de brandharen van een processierups is het verstandig om met de herbruikbare kleefroller over de huid te rollen. Wanneer u de mogelijkheid heeft dient u de huid hierna zoveel mogelijk met water af te spoelen. Bij jeuk is het onverstandig om over de huid te wrijven aangezien de brandharen op die manier verder verspreid worden. Na het spoelen de huid deppend drogen en daarna brengt u de Processierups Gel op de huid aan.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 

Lees meer
Processierups Gel
Processierups Gel
€ 7,99