main menu-icon
VLIEGEN

Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger

60 4 5 1
|
Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger
 43%
korting
Kies je Inhoud
1 stuk
12x1 stu
1 stuk
€ 8,99
€ 5,06
1 x 1 stuk
1 x 5,06
€ 5,06
 
5 x 1 stuk
5 x € 4,91
€ 24,55
Bespaar 3%
8 x 1 stuk
8 x € 4,81
€ 38,48
Bespaar 5%
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger

Vang gemakkelijk en snel fruitvliegjes met de fruitvliegjes vanger

Heeft u last van fruitvliegjes in huis? Zoals de naam al doet vermoeden, zijn fruitvliegjes dol op fruit, maar de meeste fruitliefhebbers zijn niet blij met de aanwezigheid van die vervelende vliegjes. Fruitvliegjes zijn bijna nooit alleen en komen vaak massaal af op uw verrukkelijke fruit of vers gemaakte fruitsalade. 

Met deze innovatieve fruitvliegjesvanger kunt u de vliegjes te slim af zijn en heeft u geen last meer van die nare vliegjes in huis en op het fruit. De fruitvliegjesvanger is een doeltreffend en veilig middel om snel van fruitvliegjes af te komen. Geen vliegje is veilig meer met de Doctor Clean Fruitvliegjes vanger!

De Fruit Vliegjes Vanger is in de vorm van een appel. Alvorens gebruik dient u de fruitvliegjesvanger te vullen met de speciale vloeistof. Deze vloeistof is zorgvuldig samengesteld om de hinderlijke fruitvliegjes aan te trekken. Als de vliegjes eenmaal in de lokappel zitten, kunnen zij niet meer ontsnappen.

Gebruik
- De Fruit Fly Trap, ofwel de lokappel, wordt actief door het deksel in de vorm van een blad rustig open te trekken. Open vervolgens het bijbehorende flesje en vul de vloeistof voorzichtig in de fruitvliegjes vanger. Sluit de lokappel niet.
- Zet de lokappel in een ruimte waar u de meeste overlast heeft van de fruitvliegjes. Let er hierbij op dat u dit zo onopvallend mogelijk doet zodat u de vliegjes niet stoort.
- Verwijder de fruitvliegjes vanger na 30 dagen of eerder als alle vliegjes verdwenen zijn. 

Tips voor plaatsing van de Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger
De Fruit Fly Trap is het meest effectief wanneer deze geplaatst wordt in de buurt van de broedplaats. Plaats de lokappel onder, achter of in de keukenkastjes. Andere plaatsen waar fruitvliegjes vaak aanwezig zijn: wasbak, vaatwasser en op plaatsen waar eten of fruit wordt bewaard. 

Afmetingen

Hoogte: 15.5 cm
Breedte: 13.7 cm
Diepte: 6.1 cm

Lees meer
Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger
Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger
€ 5,06