main menu-icon
GEZONDHEID EN PSYCHOLOGIE

Succesboeken Gut And Psychology Syndrome

|
Succesboeken Gut And Psychology Syndrome
boek
€ 32,67
1 x boek
1 x 32,67
€ 32,67
 
2 x boek
2 x € 30,06
€ 60,12
Bespaar 8%
3 x boek
3 x € 29,40
€ 88,20
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
2-4 werkdagen

Productomschrijving

Succesboeken Gut And Psychology Syndrome

Veel chronische ziekten en mentale klachten hebben een oorzaak in de darmen. In je darmen zit het grootste deel van je immuunsysteem. En de miljoenen hersencellen (neuronen) in je darmen communiceren met heel je lichaam, ook je hersenen. Daarnaast zit er een heel ecosysteem van micro-organismen in je darmen; je darmflora. Als dit ecosysteem in balans is, produceert het voedingsstoffen voor je en speelt het een belangrijke rol in je immuunsysteem. Als je darmflora uit balans is, produceert ze gifstoffen en ondermijnt het immuunsysteem.

Dr. Natascha Campbell-McBride werkt al jaren vanuit deze wetenschap. En met succes! Duizenden mensen hebben dankzij haar kennis hun gezondheid weer teruggevonden, zowel lichamelijk als mentaal. Wereldwijd werken inmiddels meer dan 500 therapeuten en artsen met haar methode. Haar boek Gut and Psychology Syndrome (GAPS) is een bestseller in verschillende gezondheidscategorieën bij zowel Amazon in de VS als het Verenigd Koninkrijk en nu ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Dr. Natascha Campbell-McBride ontwikkelde de behandeling in eerste instantie voor haar zoon met autisme. Ze ontdekte in haar zoektocht dat er veel overlap is tussen de kenmerken van autisme, AD(H)D, dyslexie, dyspraxie, depressie en lichamelijk klachten zoals darm- en andere spijsverteringsklachten, astma, allergieën en eczeem.

Meer en meer onderzoek laat zien dat een verstoorde darmwerking en daarmee een verstoord immuunsysteem aan de basis ligt van veel ziekten en klachten. Het GAPS dieet boek is dan ook interessant voor iedereen die graag meer wil weten over darmgezondheid.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Succesboeken Gut And Psychology Syndrome
Succesboeken Gut And Psychology Syndrome
€ 32,67