main menu-icon
LAMPEN

Philips Led Lamp 5.5w Warm White E27 A60

1 4 4 4
|
Philips Led Lamp 5.5w Warm White E27 A60
3x1st
€ 17,79
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 37

Productomschrijving

Philips Led Lamp 5.5w Warm White E27 A60

Licht van slechte kwaliteit kan leiden tot vermoeidheid van de ogen. Het is belangrijker dan ooit om je huis goed te verlichten. Philips LED lampen worden volgens strenge criteria getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de Eyecomfort-eisen.

Licht dat fijn is voor je ogen

Comfortabel licht, van de wereldwijde marktleider in verlichting
- 5,5 W (40 W)
- E27
- Warm wit
- Niet-dimbaar

Warmwit LED-licht net zoals van de nostalgische gloeilamp
Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 2700 K en levert een warme, rustgevende sfeer, perfect om te ontspannen. Dit licht van 2700 K is ideaal voor het ontwerpen van woningverlichting

Een eenvoudige LED voor dagelijks gebruik
De Philips LED voor alledag is de perfecte lamp voor jouw basisbehoeften voor verlichting. Hij levert het mooie licht en de betrouwbare prestaties die je van een LED verwacht voor een betaalbare prijs.

Direct licht bij het inschakelen
Wachten is niet meer nodig: Philips LED-lampen leveren onmiddellijk nadat ze zijn ingeschakeld hun volledige helderheidsniveau. Je kamer is onmiddellijk nadat je de schakelaar hebt omgezet volledig verlicht. Dus geen traag starten en wachten meer.

Lampen met lange levensduur - Gaan tot 15 jaar mee
Met een levensduur tot 15.000 uur kunt u het gedoe met het regelmatig vervangen van lampen vergeten en meer dan 15 jaar lang profiteren van een perfecte verlichtingsoplossing.

Beter voor uw portemonnee en de planeet
LED-technologie bespaart tot 80% energie in vergelijking met uw standaard lamp. Daardoor betaalt het zichzelf terug en bespaart u jaar na jaar weer geld. Bovendien helpt u het milieu te beschermen.

Ontworpen voor uw oogcomfort
Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

Geen zichtbare flikkering
Een snel knipperende lamp kan vervelend zijn voor uw ogen, hoofdpijn veroorzaken of zelfs een aanval triggeren bij mensen met lichtgevoelige epilepsie. Het is onaangenaam en geheel onnodig. LED's kunnen flikkeren doordat ze snel reageren op de stroomsterkte van de driver. Philips LED's zijn zo ontworpen dat variaties in de stroomsterkte van drivers worden geminimaliseerd, waardoor de factoren die flikkering veroorzaken, worden weggenomen. Daarom merk je er helemaal niets van.

Lees meer
Philips Led Lamp 5.5w Warm White E27 A60
Philips Led Lamp 5.5w Warm White E27 A60
€ 17,79