main menu-icon

Toly Reisverpakking Papieren Wc-brildoekjes

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving


We hoeven niemand er van te overtuigen dat openbaren toiletten over het algemeen onhygiënisch zijn. Hoe goed een beheerder zijn toiletten ook schoon houdt, het idee alleen al dat er vier, vijf of meer vreemden je voorgingen is genoeg om alleen naar het toilet te gaan in geval van zeer hoge nood.
Toly helpt je bij het waarborgen van je hygiëne onderweg. Een voorbeeld hiervan is het Toly wcbrildekje, een op maat gemaakte oplossing voor een probleem waar we liever niet in het openbaar over praten: het toiletbezoek.
Of je nu "hangt", "hurkt", WC-papier neerlegt, of gewoon berust in je lot, je kan nu ook een veiligere en gemakkelijkere oplossing kiezen: Toly papieren wcbrildekjes.
Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijk recycled papier en spoelen automatisch weg na het toiletgebruik, dankzij de flap die voor in de toiletpot hangt. Die flap beschermt tegelijkertijd de man tijdens een zittend toiletbezoek.
Heb je kleine kinderen? Zorg dan altijd dat je wcbrildekjes bij je hebt. Je kind moet vaak wat langer zitten en de meeste noodoplossingen zijn niet afdoende om hem te beschermen. Het is misschien zelfs een leuke motivatie voor hen bij het zindelijk worden als ze zien dat er speciaal voor hen een wcbrildekje wordt neergelegd.
Wat zeggen de experts?
Gezien de huidige stand van hygiëne in openbare toiletten is het absoluut noodzakelijk direct contact met de WC-bril te vermijden. Desinfecterende sprays en doekjes hebben minstens een half uur nodig om bacteriën te doden. Dit is geen praktische oplossing.
De beste oplossing is om papier op de bril te leggen. Bacteriën kunnen niet door het papier heen dringen en je voorkomt dus besmetting.
Pas op! De toiletbril is slechts één van de besmettingshaarden. Let op de spoelknop, deurknop en kraan.