main menu-icon
ALLESREINIGER

Driehoek Vloeibare Zeep Voordeelverpakking

1 4 4 4
|
Driehoek Vloeibare Zeep Voordeelverpakking
Kies je Inhoud
12x725ml
725ml
12x725ml
€ 31,28
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 9

Productomschrijving

Driehoek Vloeibare Zeep Voordeelverpakking

Voor een heerlijk schoon huis gebruik je Driehoek!

Driehoek Vloeibare - 725 ml - Zeep met glycerine is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, daardoor maakt het grondig schoon een heeft een veilige en verzorgende werking voor alle oppervakken.

• Natuurlijk schoon.
• Vloeibare zeep op basis van natuurlijke ingrediënten.
• Veilig en verzorgend.
• Al meer dan 110 jaar natuurlijk schoon.
• Geschikt voor het reinigen van vele verschillende oppervlakten.
• Gemakkelijk hersluitbaar.

Iedereen wil leven in een schoon en fris huis. Schoonmaken is dan ook een terugkerende taak voor iedereen. Omdat niet iedereen deze klus leuk vindt om te doen, probeert Driehoek het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Driehoek Vloeibare Zeep is een van de oudste schoonmaakmiddelen in Nederland, met een geschiedenis van 114 jaar. Driehoek Vloeibare Zeep kent vele toepassingen en is uiterst geschikt voor normale en hardnekkige vlekken. In een mum van tijd reinig je vloeren, tegels, sanitair, douche en toilet. Bovendien is Driehoek Vloeibare Zeep ook een goede ontvetter. Het kan gebruikt worden voor onder andere het schoonmaken van extra vervuilde handen of het verwijderen van hardnekkige vlekken uit stoffen. Dus ook voor handwasjes kun je de Vloeibare Zeep van Driehoek gebruiken, bijvoorbeeld voor het verwijderen van verfvlekken uit kleding. Als laatste is de Vloeibare Zeep het ingrediënt voor leuke zomers, want je maakt er de beste buikschuifbanen en andere glijbanen mee. Plezier gegegarandeerd!De emmer waarin de Vloeibare Zeep in verpakt zit, is erg gemakkelijk in gebruik en is ook ideaal om te hersluiten. De Vloeibare Zeep van Driehoek is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en is daarnaast biologisch afbreekbaar. Dit zorgt ervoor dat het een milieuvriendelijke keuze is.

Gebruiksinformatie 1. Om een sopje te maken met Driehoek Vloeibare Zeep gebruik je 2 tot 3 eetlepels per emmer van 10 liter. 2. Vul de emmer met heet water en schenk de Vloeibare Zeep van Driehoek er bij. 3. Bewaar de fles op kamertemperatuur en buiten het bereik van kinderen.


Veelgestelde vragen over

1. Wat moet ik doen bij geval van inslikken van Driehoek Vloeibare Zeep?
Bij het inslikken van Driehoek Vloeibare Zeep moet je direct een dokter bellen.

2. Wat moet ik doen wanneer Driehoek Vloeibare Zeep in contact komt met de huid of ogen?
In het geval van huidcontact moet je Driehoek Vloeibare Zeep afspoelen met veel water. Indien de roodheid aanhoudt, bel je een dokter. In het geval van oogcontact moet je lenzen uitdoen en Driehoek Vloeibare Zeep uit je ogen spoelen. Bel eventueel een dokter wanneer klachten aanhouden.


Lees meer
Driehoek Vloeibare Zeep Voordeelverpakking
Driehoek Vloeibare Zeep Voordeelverpakking
€ 31,28