main menu-icon
sinterklaas 2019 tickertape
SCHOONMAAK BENODIGHEDEN

Swiffer Starterkit Vloerwisser + 8 Navuldoekjes

4 5 5 3
|
Swiffer Starterkit Vloerwisser + 8 Navuldoekjes
Kies je Inhoud
1 Stuks
3 stuks
Stuk
€ 13,10
Aantal:
-
+
1-3 dagen

Voorraad: 19

Productomschrijving

Swiffer Starterkit Vloerwisser + 8 Navuldoekjes

Vangt en houdt 3x meer stof en haar vast.

Deze starterskit bestaat uit:
- Swiffer vloerreiniger
- Swiffer stofdoekjes 8x

Swiffer, de revolutionaire manier van schoonmaken en de perfecte oplossing voor vrijwel elk oppervlak

Met Swiffer-producten voor het reinigen van vloeren:

- 3x meer stof en haar opvangen en vasthouden dan met een traditionele bezem of plumeau
- maak je zelfs de moeilijkst bereikbare plekjes makkelijk schoon dankzij de speciaal ontworpen draaikop
- doet het stof verdwijnen op elk type vloeroppervlak, zoals keramische tegels en laminaat, dankzij de dikke stofdoekjes

Met de Swiffer vloerreiniger kun je driemaal meer stof en haar opvangen en vasthouden dan met een traditionele bezem en plumeau.
Door de speciaal ontworpen draaikop kan de veger vrijwel geheel vlak liggen, waardoor je veel eenvoudiger kunt schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken, zoals onder bedden en banken. De draaikop kan volledig rond zijn as draaien, zodat je alles rondom kunt schoonmaken. De steel is ergonomisch ontworpen voor een comfortabele grip.

Beschikbare type doekjes:
Swiffer normale droge doekjes zijn gemaakt van gedraaide en geknoopte vezels die een elektrostatische kracht opwekken waarmee stofdeeltjes kunnen worden opgevangen. Deze vezels hebben een coating waarmee het stof wordt vastgehouden. Zo blijven er geen stofresten achter op de vloer en kun je driemaal meer stof en haar opvangen en vasthouden dan met een traditionele bezem en plumeau. En omdat de dikke doekjes zich aanpassen aan het vloeroppervlak, vangen ze ook stof op van vloeren met een structuur, zoals keramische tegels en laminaat.

De Swiffer droge doekjes voor hout en parket met bijenwas: deze speciale doekjes voor hout en parket zijn speciaal ontworpen om parketvloeren en houten meubels te reinigen en te voeden.

De Swiffer vochtige doekjes kunnen ook gebruikt worden met Swiffer vloerreiniger. Met de krachtige vuiloplossende oplossing verwijder je modder en hardnekkig vuil van de vloeren**. Met de groene schrobstrip kun je de moeilijkere vlekken aanpakken. Dit is ideaal wanneer je grondig wilt schoonmaken zonder het gedoe met een mop en emmer. Bovendien verdampt de oplossing snel, zodat je de ruimte al na korte tijd weer tot je beschikking hebt.

*versus traditionele bezem en plumeau.

** Onafgewerkt, geolied of gewaxt hout, ongesealde tegels en tapijt kunnen gevoelig zijn voor water. Daarom dien je op deze oppervlakken de Swiffer Vloerwisser niet te gebruiken met vochtige doekjes.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Swiffer Starterkit Vloerwisser + 8 Navuldoekjes
Swiffer Starterkit Vloerwisser + 8 Navuldoekjes
€ 13,10