main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


KOPER, ZILVER, GOUD

Hagerty Silver Care

|
Hagerty Silver Care
150ml
€ 9,47
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Hagerty Silver Care

Hagerty Silver Care is een doeltreffend schuimend poetsmiddel met aanslagwerende werking. Hagerty Silver Care is ideaal voor bestek omdat het een poetsend schuim vormt, dat zelfs tussen de tanden van de vorken zijn uitwerking heeft. Wast, poetst en beschermt tegen aanslag. Hagerty Silver Care aanbrengen met een vochtige spons, afspoelen en drogen met een zachte doek. Uw zilver blijft gedurende weken schitteren.

Afmetingen

Hoogte: 10.5 cm
Breedte: 6.8 cm
Diepte: 6.8 cm

Lees meer
Hagerty Silver Care
Hagerty Silver Care
€ 9,47