main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


KOPER, ZILVER, GOUD

Hagerty Silver Clean

1 5 5 5
|
Hagerty Silver Clean
150ml
€ 8,38
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Hagerty Silver Clean

Een dompelbad voor het reinigen van uw zilveren sieraden. Werkt snel en effectief.

Het eenvoudige dompelbad voor een snelle reiniging van zilveren sieraden.Gebruik het handige zeefje om de sieraden onder te dompelen. Direct afspoelen en drogen met een zachte doek. Daarna opwrijven met een Hagerty zilverdoek is aan te bevelen voor een langdurige, aanslagwerende bescherming. Silver Clean is alleen bestemd voor zilveren of verzilverde artikelen. Niet geschikt voor kunstmatig geoxideerd zilver, parels, koraal of turkoois.EANCODE: 7610928017085

Afmetingen

Hoogte: 10.5 cm
Breedte: 6.8 cm
Diepte: 6.8 cm

Lees meer
Hagerty Silver Clean
Hagerty Silver Clean
€ 8,38